Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Champions League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στα playoffs

Champions League: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στα playoffs

«Πράσινοι» και «κιτρινόμαυροι» έμαθαν τις ομάδες που θα βρουν μπροστά τους εάν καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μαρσέιγ και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ αντίστοιχα.

Στη Νιόν της Ελβετίας πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (7/8) η κλήρωση για τα playoffs του Champions League, με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ να μαθαίνουν τους πιθανούς αντιπάλους τους.

Οι πρώτες αναμετρήσεις για τα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα διεξαχθούν στις 22 και 23 Αυγούστου, με τις ρεβάνς να είναι προγραμματισμένες για τις 29 και 30 του ίδιου μήνα.

Η κληρωτίδα λοιπόν«μίλησε» και ο Παναθηναϊκός, εφόσον προκριθεί από τον τρίτο προκριματικό γύρο και την Μαρσέιγ, θα αντιμετωπίσει είτε την Μπράγκα από την Πορτογαλία είτε την Τόπολα από την Σερβία.

Η νικήτρια της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ή αυτό του Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ, ούσα γηπεδούχος στον πρώτο αγώνα.

Το ζευγάρι του τριφυλλιού με τους Γάλλους θα μπορούσε να βρει απέναντι του στα palyoffs είτε το ζευγάρι με το οποίο εν τέλει τύχανε, είτε με το ζευγάρι της Ρέιντζερς με την Σερβέτ.

Με Αντβέρπ η ΑΕΚ αν περάσει την Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Η Ένωση κληρώθηκε με την πρωταθλήτρια και Κυπελλούχο Βελγίου, Αντβέρπ, και θα κληθεί να περάσει το εμπόδιο της για να βρεθεί στους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Αμβέρσα και η ρεβάνς στην «OPAP Arena».

Οι ώρες των αγώνων θα γίνουν γνωστές μετά από τα ματς του τρίτου προκριματικού γύρου και εφόσον η ΑΕΚ περάσει τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σημειώνεται πως οι παίκτες του  Ματίας Αλμέιδα αντιμετώπισαν τη βελγική ομάδα το φετινό καλοκαίρι σε φιλικό προετοιμασίας και είχαν νικήσει πολύ εύκολα με 3-0.

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024