Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ στις ΗΠΑ: Συνελήφθη 23χρονη νταντά που ήθελε να σκοτώσει το βρέφος που φύλαγε

Σοκ στις ΗΠΑ: Συνελήφθη 23χρονη νταντά που ήθελε να σκοτώσει το βρέφος που φύλαγε

Η αστυνομία σημείωσε ότι το παιδί παραλίγο να σκοτωθεί από το περιστατικό, αλλά δεν αποκάλυψε συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

Σοκ προκαλεί περιστατικό στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, όπου νταντά κατηγορείται πως παραλίγο να σκοτώσει ένα παιδί ενός έτους.

Η κάτοικος του Gainesville, Abby Elizabeth Chosewood, 23 ετών, συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα με την κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης σε παιδί που είχε αναλάβει να φυλάει.

«Τον Φεβρουάριο του 2023, η Chosewood φέρεται να έπνιξε ή/και στραγγάλισε ένα παιδί ενός έτους προκαλώντας σωματικές βλάβες», ανέφερε το αστυνομικό τμήμα του Gainesville σε μια ανάρτηση στο Facebook.

Η αστυνομία σημείωσε ότι το παιδί παραλίγο να σκοτωθεί από το περιστατικό, αλλά δεν αποκάλυψε συγκεκριμένες λεπτομέρειες.

Ένας αστυνομικός του Gainesville είπε ότι οι αρχές χρειάστηκαν αρκετούς μήνες για να συγκεντρώσουν στοιχεία εναντίον της Chosewood, καθώς δεν υπήρχαν κάμερες για να καταγράψουν το περιστατικό.

«Είναι αδιανόητο και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα ακριβώς γιατί συνέβη αυτό», είπε ο υπολοχαγός Kevin Holbrook, σύμφωνα με το WSB-TV. «Αυτό είναι κάτι που μπορεί να μην μάθουμε ποτέ – όπως όταν το παιδί είναι προφανώς πολύ μικρό για να μας πει την αλήθεια. Αλλά προφανώς, η Chosewood ξέρει ακριβώς τι συνέβη και ελπίζουμε ότι θα αποκαλυφτεί στο δικαστήριο».

Είχε συλληφθεί ξανά

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τοπικού δικτύου WSB-TV, η επίθεση εις βάρος του μωρού σημειώθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο και η σύλληψη είναι αποτέλεσμα πολλών μηνών έρευνας. Αστυνομικός που μίλησε στο τοπικό κανάλι επισήμανε ότι επρόκειτο για μια δύσκολη υπόθεση με πολλά ερωτηματικά.

Σύμφωνα με το Law and Crime Network, οι Αρχές πιστεύουν ότι η Abby Elizabeth Chosewood προκάλεσε ασφυξία στο μωρό, σφίγγοντάς του τον λαιμό ή στερώντας του με άλλο τρόπο το οξυγόνο.

Η Chosewood κρατήθηκε στη φυλακή της κομητείας Hall εν μέσω της έρευνας και αφέθηκε ελεύθερη τη Δευτέρα.

Το αστυνομικό τμήμα του Gainesville διερευνά ενεργά το περιστατικό, αλλά δεν είναι γνωστές επιπλέον λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή για την υπόθεση.

Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Chosewood έχει μπλεξίματα με τον νόμο, αφού η νεαρή κοπέλα έχει συλληφθεί στο παρελθόν για κλοπή και χρήση χρεωστικής κάρτας.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024