Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκηόταν οδηγός κλεμμένου ΙΧ, τον οποίο καταδίωκεη αστυνομία, κατέληξε να συγκρουστεί με λεωφορείο του ΟΑΣΘ.
Σύμφωνα με το grtimes.gr, ο οδηγός του κλεμμένου αυτοκινήτου, δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα.
Έτσι, ξεκίνησε μια άγρια καταδίωξη από την περιοχή των Συκεών έως και την οδό Λαγκαδά. Ο οδηγός πραγματοποίησε εξαιρετικά επικίνδυνους ελιγμούς και έτσι διέσχισε μεγάλο μέρος της περιοχής της Νεάπολης.
Στη συνέχεια κατέβηκε την οδό Βενιζέλου και μπήκε ανάποδα στην οδό Λαγκαδά, μέχρι που τελικά συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΟΑΣΘ.
Άναυδοι παρακολουθούσαν οι περαστικοί – Έπεσε με ταχύτητα πάνω στο λεωφορείο
Ο οδηγός έπεσε πάνω στο λεωφορείο με αρκετή ταχύτητα και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, από θαύμα δεν τραυματίστηκε ο οδηγός, αλλά και ουδείς από τους αρκετούς επιβάτες στο αστικό λεωφορείο.
Το όχημα ακινητοποιήθηκε και οι αστυνομικοί συνέλαβαν του δύο αλλοδαπούς επιβαίνοντες.
Το λεωφορείο απομακρύνθηκε από το σημείο, ενώ το κλεμμένο ΙΧ το οποίο έγινε «σμπαράλια», παραμένει επί της οδού Λαγκαδά έως ότου το απομακρύνει γερανός.
Επιβάτες του λεωφορείου αλλά και διερχόμενοι από το σημείο παραμένουν επί τόπου, μη μπορώντας να πιστέψουν τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων