Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Beyonce: Σάλος με σεκιουριτά που τη «θωπεύει» - «Μόνο ο Jay Z θα μπορούσε να την πιάσει έτσι»

Beyonce: Σάλος με σεκιουριτά που τη «θωπεύει» – «Μόνο ο Jay Z θα μπορούσε να την πιάσει έτσι»

Δείτε το βίντεο, που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η παγκόσμια περιοδεία της Beyonce, Renaissance Tour. Την Τρίτη 1 Αυγούστου η Queen Bey πραγματοποίησε συναυλία στη Βοστώνη, ωστόσο ήταν άτυχη.

Η τραγουδίστρια βγήκε με το τανκ, αλλά αυτό χάλασε, με αποτέλεσμα να σταματήσει η συναυλία.

Τότε, επενέβησαν κάποιοι άνδρες από την ασφάλειά της, οι οποίοι τη βοήθησαν να βγει και να κατέβει από το τανκ. Ένας εξ αυτών όμως είχε λίγο πιο μακρύ χέρι και τη «θώπευσε».

Το βίντεο, που δείχνει τον σεκιουριτά να την ακουμπά με άκομψο τρόπο σε σημεία του σώματος της, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Οι περισσότεροι χρήστες σχολιάζουν την κίνησή του και τονίζουν ότι μόνο ο σύζυγός της, ο Jay Z, θα μπορούσε να την αγγίξει έτσι.

«Ο Jay Z δεν θα είναι καθόλου χαρούμενος μόλις δει αυτό το βίντεο», «Μόνο ο Jay Z θα μπορούσε να την πιάσει έτσι», «Την θώπευσε κανονικά», «Έβαλε όλο του το χέρι για να κατέβει», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια στο Twitter.

Ωστόσο, κάποιοι υπερασπίζονται τον φρουρό και σημειώνουν ότι έκανε απλώς τη δουλειά του.

«Νομίζω ότι απλά προσπαθούσε να την καλύψει, έχει εμπιστοσύνη στους συνεργάτες της και δεν νομίζω ότι στην πραγματικότητα τη θώπευσε», γράφει ένας χρήστης. Ένας άλλος παρατηρεί: «Κινεί το χέρι του στο κατάλληλο σημείο, που αν γλιστρήσει να είναι ασφαλής. Κάνει απλώς τη δουλειά του. Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά το κάνει σωστά και με ασφάλεια».

Δείτε το video

Έναρξη στη Στοκχόλμη και λήξη στη Νέα Ορλεάνη

Η Beyonce ξεκίνησε την περιοδεία της από την Στοκχόλμη στις 23 Μαΐου. Συνεχίζει με εμφανίσεις σε Βρυξέλλες, Κάρντιφ, Εδιμβούργο, Σάντερλαντ και Παρίσι. Στο Λονδίνο πραγματοποίησε ήδη τρεις συναυλίες στις 29, 30 Μαΐου και 2 Ιουνίου.

Επίσης, εμφανίστηκε στη Λυών, τη Βαρκελώνη, τη Μασσαλία, την Κολωνία, το Άμστερνταμ, το Αμβούργο, τη Φρανκφούρτη και την Βαρσοβία.

Από τη Γηραιά Ήπειρο μεταφέρθηκε στη Βόρεια Αμερική και το Τορόντο στις 8 Ιουλίου.  Στο μουσικό της ταξίδι έκανε ακόμη στάσεις στη Φιλαδέλφεια, το Λούισβιλ, το Σικάγο, τη Νέα Υόρκη και τη Βοστώνη.

Ακολουθούν, το Μαιάμι, το Λας Βέγκας, το Λος Άντζελες, το Χιούστον, το Βανκούβερ. Η παγκόσμια περιοδεία της θα κλείσει στη Νέα Ορλεάνη στις 27 Σεπτεμβρίου.

Sports in

Λύγισαν τους Κλίπερς και πήραν προβάδισμα οι Μάβερικς (vid)

Σε ένα παιχνίδι πραγματική μάχη, καθώς είχε πέντε τεχνικές ποινές και δύο αποβολές, οι Μαβς επιβλήθηκαν των Κλίπερς και έκαναν το 2-1 στη σειρά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024