Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Προηγείται να σώσουμε τον κόσμο»: Συγκλονίζει ο πατέρας του εθελοντή που πέθανε στη Ρόδο

«Προηγείται να σώσουμε τον κόσμο»: Συγκλονίζει ο πατέρας του εθελοντή που πέθανε στη Ρόδο

«Θέλω να βρεθεί η αιτία που έφυγε το παιδί μου» λέει ο πατέρας του 40χρονου εθελοντή πυροσβέστη που πέθανε σήμερα στη Ρόδο

«Εγώ σαν γονιός θέλω να βρεθεί η αιτία που έφυγε το παιδί μου» ξεσπά ο πατέρας του εθελοντή πυροσβέστη στη Ρόδο, ο οποίος πέθανε σήμερα στα 40 του χρόνια βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και όλο το νησί.

Ο Γιώργος Χατζηνικόλας, πατέρας δύο παιδιών, που συμμετείχε στην κατάσβεση των πυρκαγιών στο νησί, το βράδυ της Τρίτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια αλλά δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.

Φως στα αίτια του θανάτου του τραγικού πυροσβέστη αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Δούλευε σε ξενοδοχείο και το βράδυ πήγαινε στη φωτιά

«Εγώ σαν γονιός θέλω να βρεθεί η αιτία που έφυγε το παιδί μου. 39 χρονών παιδί, δύο μέτρα ήταν. Ο τρόπος του, ο χαρακτήρας του, η αγάπη του στους γονείς του. Ερχόταν και φώναζε από το δρόμο “Μάνα ήρθα!”. Τρεις παρά δέκα χτυπάει το κινητό. Μου λέει “συμπέθερε φύγε γιατί ο Γιώργος δεν είναι καλά”. Και μέχρι να πάω ήταν πεθαμένο το παιδί μου. Καλός οικογενειάρχης με δύο παιδιά, τα πάντα. Εργατικός. Δούλευε σε ξενοδοχείο και το βράδυ πήγαινε στη φωτιά. Δέκα μέρες αυτή η ζωή ήταν. Του λέγαμε να ξεκουραστεί γιατί είχε όλη τη σεζόν μπροστά του. “Ρε μπαμπά, προηγείται να σώσουμε τον κόσμο και μετά η δουλειά” έλεγε» είπε με σπασμένη φωνή πατέρας του εθελοντή πυροσβέστη, μιλώντας στο Star.

Τι αναφέρουν πηγές του νοσοκομείου

«Ο 39χρονος έφτασε στο νοσοκομείο Ρόδου με συμπτώματα βαριάς δύσπνοιας και κρίθηκε απαραίτητο να διασωληνωθεί όμως κατέληξε αιφνιδίως» αναφέρουν πηγές του νοσοκομείου Ρόδου.

Η καταπόνηση στο πύρινο μέτωπο, σύμφωνα με τον πατέρα του 39χρονου, του προκάλεσε ένα αιμάτωμα στο πόδι και γι’ αυτό το λόγο είχε επισκεφθεί το νοσοκομείο όπου οι γιατροί του συνέστησαν αγωγή.

Η κηδεία του εθελοντή πυροσβέστη θα γίνει δημοσία δαπάνη μετά από σχετικό αίτημα των εθελοντών προς το Δήμο Ρόδου.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024