Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κρήτη: Ταυτοποίηθηκε το διαμελισμένο πτώμα που βρέθηκε στα σκουπίδια - Το αίμα και ο μπαλτάς

Κρήτη: Ταυτοποίηθηκε το διαμελισμένο πτώμα που βρέθηκε στα σκουπίδια – Το αίμα και ο μπαλτάς

Η αστυνομία «δένει» το παζλ των ερευνών και έχει καταλήξει ήδη σε κάποιους ύποπτους.

Στην ταυτοποίηση του άνδρα, η σορός του οποίου εντοπίστηκε διαμελισμένη μέσα σε σακούλες κατά τη διάρκεια της διαλογής απορριμάτων στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης Απορριμμάτων της ΔΕΔΙΣΑ  στο Ακρωτήρι Χανίων στην Κρήτη στις 19 Ιουλίου, προχώρησε η αστυνομία.

Η αστυνομία κατόρθωσε να ταυτοποιήσει τον νεκρό παρά τα ελλιπή στοιχεία και την κακή κατάσταση που βρέθηκε το πτώμα το οποίο ήταν τεμαχισμένο και μοιρασμένο σε σακούλες.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, τα ανθρώπινα μέλη που εντοπίστηκαν φαίνεται να ανήκουν σε έναν 26χρονο άνδρα από το Πακιστάν. Οι έρευνες των Αρχών στράφηκαν σε μία συγκεκριμένη κατεύθυνση καθώς σε μία από τις σακούλες με τα ανθρώπινα μέλη, υπήρχε και κάποια απόδειξη ταμειακής μηχανής και κάποιου είδους σπρέι. Αυτά τα ευρήματα οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι η δολοφονία και ο τεμαχισμός του πτώματος δεν είχε γίνει στα Χανιά όπου βρέθηκε το κεφάλι στο εργοστάσιο ανακύκλωσης αλλά στο Ρέθυμνο.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σακούλες με τα μέλη του νεκρού όπως το κεφάλι που βρέθηκε πρώτο τεμαχίστηκε στην περιοχή των Περιβολίων στο Ρέθυμνο, απορρίφθηκε σε κάδους ανακύκλωσης και οι κάδοι ανακύκλωσης μεταφέρθηκαν στα Χανιά. Το κεφάλι βρέθηκε πάνω στους ιμάντες κατά τη διαδικασία της διαλογής.

Πού στρέφονται οι υποψίες των Αρχών

Η Αστυνομία στρέφει τις υποψίες της σε ομοεθνή του νεκρού και πιο συγκεκριμένα σε κάποιον συγκάτοικό του ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί ή συλληφθεί και εκτιμάται ότι έχει φύγει από το Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας η προανάκριση συνεχίζεται όμως αρκετά στοιχεία για να «δέσει» το παζλ της ειδεχθούς δολοφονίας προέκυψαν από μαρτυρίες μέσα από τις οποίες εντοπίστηκε ακόμη και το σπίτι που διέμεναν το θύμα και ο φερόμενος ως δράστης, όπου έγινε κατά πληροφορίες έρευνα από αστυνομικούς όπου βρέθηκαν πειστήρια όπως αίμα και κάποια αντικείμενα κοπής όπως μπαλτάς.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται πως στις 19 Ιουλίου κατά τη διάρκεια διαλογής απορριμμάτων στο Εργοστάσιο Μηχανικής Ανακύκλωσης Απορριμμάτων της ΔΕΔΙΣΑ  στο Ακρωτήρι Χανίων. τρεις εργαζόμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με το φρικτό θέαμα. Αρχικά αντίκρισαν ένα μάτι και στη συνέχεια βρήκαν και ένα κεφάλι σε κατάσταση αποσύνθεσης.

Στο σημείο κλήθηκε και έφτασε η Αστυνομία που απέκλεισε το εργοστάσιο και άρχισε να ερευνά όλες τις σακούλες, μία – μία, προκειμένου να βρεθούν και τα υπόλοιπα μέλη, με αποτέλεσμα το απόγευμα της ίδιας ημέρας να εντοπιστούν σε άλλη σακούλα και τα πόδια του θύματος, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στην ίδια σακούλα υπήρχαν και τα σπλάχνα του.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι επρόκειτο για νεκρό ασιατικής καταγωγής μεταξύ 30 και 40 ετών. Ωστόσο δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη όλα τα μέλη του νεκρού άνδρα και δύσκολα θα εντοπιστούν αφού κατ’ εκτίμηση αστυνομικών κύκλων ενδέχεται να πετάχτηκαν και σε κάδους με οργανικά απόβλητα τα οποία πηγαίνουν για ταφή σε ΧΥΤΑ.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024