Κρήτη: Προσαγωγές για το τεμαχισμένο πτώμα σε απορρίμματα στα Χανιά
Τα ίχνη του δολοφόνου προσπαθεί να ανακαλύψει ην Αστυνομία
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την διαλεύκανση του φρικτού εγκλήματος με θύμα έναν 30χρονο Ασιάτη η σορός του οποίου εντοπίστηκε διαμελισμένη το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης στην Κρήτη.
Συγκεκριμένα εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ, στα Χανιά, κατά τη διαδικασία διαλογής των αναμεμειγμένων απορριμμάτων βρήκαν ένα ανθρώπινο κεφάλι μέσα σε σακούλα ενώ ακολούθησαν και άλλα τμήματα του τεμαχισμένου πτώματος.
Το λάθος του δολοφόνου
Σύμφωνα με το zarpanews.gr ενώ η ταυτότητα του άγνωστου άνδρα, ο οποίος είναι πιθανότητα Ινδός στην καταγωγή, παραμένει άγνωστη, καθώς δεν έχει δηλωθεί κάποια εξαφάνιση, οι έρευνες έχουν εστιάσει στην περιοχή του Ρεθύμνου, καθώς ο δράστης έκανε το λάθος να πετάξει στην ίδια σακούλα αποδείξεις από αγορές σε καφετέρια και ένα μίνι μάρκετ περιοχής ανατολικά της πόλης του Ρεθύμνου.
Τα συγκεκριμένα καταστήματα έχουν ήδη εντοπιστεί ενώ αξιοποιώντας αυτό το στοιχείο οι Αρχές προσπαθούν με υλικό από κάμερες ασφαλείας να οδηγηθούν στα ίχνη του δολοφόνου, ο οποίος θεωρείται δεδομένο ότι γνώριζε το θύμα του, λόγο της ειδεχθούς φύσης και του τρόπου τέλεσης του συγκεκριμένου εγκλήματος.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr ήδη έχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων που δεν έχουν μετατραπεί σε συλλήψεις χωρίς όμως να δίνονται επίσημες πληροφορίες από μεριάς αστυνομίας για την εξέλιξη των ερευνών για την εξιχνίαση του αποτρόπαιου αυτού εγκλήματος.
Πάντως ο φάκελος της υπόθεσης έχει φύγει από τα Χανιά και τις έρευνες χειρίζονται οι αστυνομικοί του Ρεθύμνου.
- «Ξύπνησα από κραυγές και άκουσα μία τζαμαρία να σπάει» -Τι λέει ένοικος της πολυκατοικίας όπου βρέθηκε νεκρή η γυναίκα
- Ορμούζ: Οι επιπτώσεις του κλεισίματος των Στενών στην ελληνική οικονομία – Τι δείχνει μελέτη του ΙΟΒΕ
- Ολυμπιακός: Πότε θα μάθει τον αντίπαλό του – Οι ημερομηνίες των πλέι ιν της Euroleague
- «Το Χελιδόνι» του Γκιλιέμ Κλούα στο Θέατρο ΕΛΕΡ
- Οι ΗΠΑ θα καθυστερήσουν τις παραδόσεις όπλων σε ευρωπαϊκές χώρες – Αιτία ο πόλεμος στο Ιράν
- Γλυφάδα: Συνελήφθη μητέρα ανηλίκου ο οποίος ταυτοποιήθηκε για τον βανδαλισμό του σχολικού συγκροτήματος
- Αρκάς: Η καλημέρα της Παρασκευής
- Κτηματολόγιο: 30 χρόνια λειτουργίας και 3,45 εκατ. «ορφανά» ακίνητα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442