Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Καλοκαίρι στην πόλη: 4 ιδέες που θα σε… δροσίσουν

Καλοκαίρι στην πόλη: 4 ιδέες που θα σε… δροσίσουν

Και θα σε κάνουν να ξεχάσεις ότι είσαι στην Αθήνα

Γυρίσες από την καλοκαιρινή σου άδεια ή δεν έφυγες πότε; Όποιο και αν είναι το status σου θα αναρωτιέσαι…τώρα τι κάνουμε στην άδεια Αθήνα.

Καταρχάς, ας δούμε τα θετικά. Ο Αύγουστος στην Αθήνα είναι ιδανικός για να απολαύσεις τις ομορφιές της πρωτεύουσας. Οι μετακινήσεις  φαντάζουν πιο ιδανικές από ποτέ με τους χρόνους να εκμηδενίζονται. Πλέον μπορείς εύκολα να βρεις τραπέζι στο αγαπημένο σου εστιατόριο ή να απολαύσεις τα ψώνια σου στο κέντρο της Αθήνας.

Υπάρχουν άπειρες επιλογές διασκέδασης. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι καλή διάθεση και παρέα για να περάσεις τέλεια τις μέρες σου στην άδεια Αθήνα.

Και για να μην ξεμείνεις από ιδέες εμείς σου τέσσερις προτάσεις που μπορείς να κάνεις είτε αποφασίσεις να μείνεις σπίτι είτε να βγεις έξω.

Βραδιά σινεμά

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να μαζεύετε η παρέα σπίτι, όσοι έχουν μείνει δε, για να απολαύσετε όλοι μαζί όποια ταινία δεν προλάβατε να δείτε να τον χειμώνα

Φρόντισε μόνο να έχεις παγωμένες μπύρες και αναψυκτικά και τα κατάλληλα σνακ και βάλε στην τηλεόραση σου να παίζει η ταινία.

Μπορείς να οργανώσεις και έναν μαραθώνιο προβολής ταινιών και σειρών μαζί με τους φίλους σου στην περίπτωση δε που δεν δουλεύετε την επόμενη μέρα.

Beach party

Ακρως διασκεδαστικό και δροσερό… Ενα beach party είναι η καλύτερη πρόταση για τις ζεστές νύχτες του Αυγούστου. Πάρε μαζί σου καρεκλάκια παραλίας, διάλεξε εύκολες, γρήγορες και πάνω από όλα νόστιμες λιχουδιές και φυσικά μην ξεχάσεις τη  μουσική. Πάρτι χωρίς μουσική δεν γίνεται. Φτιάξε την αγαπημένη σου playlist και πάρε το φορητό ηχείο σου και χόρεψε με την παρέα σου μέχρι το πρωί.

Μην ξεχάσεις σε ένα ψυγειάκι να βάλεις τα ποτά που θα πιείτε με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Για μπανάκι

Είπαμε τον Αύγουστο στην Αθήνα μηδενίζεις τις αποστάσεις. Οποτε ακόμα και κάθε μέρα μπορείς να απομαβάνεις το μπάνιο σου στην θάλασσα ή σε κάποια πισίνα.

Μαγιό, πετσέτα θαλάσσης και αντηλιακό στα απαραίτητα! Αν έχεις παιδιά ή απλά ή παρέα σου νιώθει σαν παιδί πάρε μαζί σου και φουσκωτά ή στρώματα θαλάσσης για να διασκεδάσετε.

Μένουμε σπίτι

Ποιος είπε ότι αν μείνεις σπίτι δεν θα περάσεις καλά; Θα υπάρχουν και οι μέρες που δεν θα θες να κάνει τίποτα, παρά να χαλαρώνεις σε ένα πουφ διαβάζοντας το αγαπημένο σου βιβλίο ή απλά να απολαμβάνεις ένα ποτό χαζεύοντας τον ουρανό. Μπορείς βέβαια να οργανώσεις ένα μικρό BBQ στην αυλή με τους φίλους σου.

Ο,τι και αν επιλέξεις να κάνεις στην Αθήνα τον Αύγουστο φρόντισε να κάνεις και τις κατάλληλες προμήθειες για να μην τρέχεις μέσα στη ζέστη. Μπες στο SHOPFLIX.gr και μέσα από την απεριόριστη ποικιλία του σε προϊόντα θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι. Επωφελήσουμε ακόμα περισσότερο αφού θα βρεις όσα αναζητάς έως -80% χάρη στις καλοκαιρινές εκπτώσεις της πλατφόρμας.

Κάνε την παραγγελία σου και επέλεξε την υπηρεσία παράδοσης SHOPFLIX ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ώστε να τα παραλάβεις όλα σε μια αποστολή εύκολα και στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα.

Επιπλέον με κάθε σου αγορά μπορείς  να κερδίσετε απευθείας 10€ επιστροφή, με οποιαδήποτε κάρτα VISA.

Για μια ακόμα πιο άνετη και απολαυστική εμπειρία shopping κατεβάσε τώρα το νέο app του SHOPFLIX.

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024