Κυριακή 02 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Στην Ελλάδα ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα πάντα με τον Παναθηναϊκό»

Στην Ελλάδα ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα πάντα με τον Παναθηναϊκό»

Ο Χουάντσο «πάτησε» Ελλάδα και κατά την άφιξη του μίλησε για την επιλογή του, τον αδερφό του, αλλά και τις νέες προσθήκες του Παναθηναϊκού.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έφτασε στην Αθήνα για να κάνει την πρώτη του γνωριμία με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια, αφήνοντας για λίγο την προετοιμασία της Εθνικής του ομάδας.

Ο Ισπανός φόργουορντ θα μείνει για μερικές ώρες στην Ελλάδα και μετά θα επιστρέψει στην Ισπανία για να συνεχίσει τη δουλειά για το MundoBasket 2023.

Ο 27χρονος κατά την άφιξή του έκανε δηλώσεις για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό και μίλησε και για τις υπόλοιπες προσθήκες των «πρασίνων».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ενθουσιασμένος. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα πάντα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ξέρω ότι με περιμένει ο κόσμος και θα είναι διασκεδαστικό.

Δεν ξέρω για την τύχη και το πεπρωμένο. Είχα παίξει εδώ πέρυσι κόντρα στην Ελλάδα και αγάπησα την πόλη. Ανυπομονώ να παίξω για αυτή την ομάδα και να γνωρίσω τον κόσμο.

Ανυπομονώ για κάθε ματς. Φυσικά, είναι πολύ ωραίο να αντιμετωπίζω τον αδελφό μου. Αυτά τα πράγματα θα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την οικογένειά μας. Εκείνος επέλεξε αυτό που ήταν καλύτερο για τον ίδιο. Θα δούμε πώς θα βγει…

Νιώθω χαρούμενος και περήφανος που είμαι εδώ, που εκπροσωπώ τη χώρα μου εδώ. Είμαι χαρούμενος, μιλάμε για μια ιστορική ομάδα, πιθανότατα την καλύτερη ομάδα της τελευταίας 20ετίας. Είμαι εδώ για να δουλέψω.

Για να είμαι ειλικρινής, είχα πολλά μηνύματα για τον Παναθηναϊκό, μου έστειλαν πολλοί Έλληνες οπαδοί. Νιώθω την αγάπη. Πρέπει να δουλέψουμε και να νικήσουμε ματς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Όλοι οι συμπαίκτες μου έχουν μεγάλα ονόματα. Ο Σλούκας είναι «θρύλος», ο Λεσόρ πέρυσι ήταν ένα «τέρας», ξέρω καλά τον Βιλντόσα. Πρέπει να βρούμε τη χημεία και να κερδίσουμε».

Sports in

Δύο «μύθοι»: Η συγκλονιστική φωτογραφία Κροος και Ρόις μετά τον τελικό (pic)

Μάρκο Ρόις και Τόνι Κροος χάρισαν μια από τις φωτογραφίες της σεζόν στον τελικό του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 02 Ιουνίου 2024