Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Η αστυνομία αναζητεί οδηγό που χτύπησε σκόπιμα με το όχημά του έξι μετανάστες εργάτες

ΗΠΑ: Η αστυνομία αναζητεί οδηγό που χτύπησε σκόπιμα με το όχημά του έξι μετανάστες εργάτες

Πρόκειται για το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό στις ΗΠΑ, αφού σχεδόν τρεις μήνες πριν ο οδηγός ενός SUV παρέσυρε και σκότωσε 8 ανθρώπους κοντά σε έναν ξενώνα αστέγων που φιλοξενεί μετανάστες στο Τέξας

Η αστυνομία στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ αναζητεί τον οδηγο ενός SUV, ο οποίος φέρεται να χτύπησε σκόπιμα με το όχημά του έξι μετανάστες εργάτες έξω από κατάστημα της μεγάλης αμερικανικής αλυσίδας λιανικής Walmart, πριν τραπεί σε φυγή.

Το περιστατικό συνέβη χθες, Κυριακή το μεσημέρι, στο Λίνκολντον της Βόρειας Καρολίνας, μια πόλη 11.000 κατοίκων, περίπου 48 χλμ, βορειοδυτικά του Σάρλοτ, ανέφερε το αστυνομικό τμήμα της πόλης σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο Facebook.

Έξω από το τοπικό κατάστημα της Walmart, ένας οδηγός ενός παλαιότερου μοντέλου μεσαίου μεγέθους μαύρου SUV χτύπησε έξι μετανάστες εργάτες.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Ο οδηγός, που περιγράφεται ως ένας ηλικιωμένος λευκός άνδρας, διέφυγε από το σημείο οδηγώντας το όχημά του.

Και οι έξι μετανάστες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για τραύματα που υπέστησαν από την επίθεση, αλλά δεν απειλείται η ζωή τους.

«Φαίνεται ότι πρόκειται για σκόπιμη επίθεση με όχημα», τόνισε το αστυνομικό τμήμα, ζητώντας από τους πολίτες να βοηθήσουν στον εντοπισμό του οδηγού. Τα κίνητρα του υπόπτου βρίσκονται ακόμη υπό διερεύνηση.

Το περιστατικό έρχεται σχεδόν τρεις μήνες αφότου ο οδηγός ενός SUV παρέσυρε ανθρώπους κοντά σε έναν ξενώνα αστέγων που φιλοξενεί μετανάστες στο Μπράουνσβιλ του Τέξας. Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν, ενώ ο οδηγός συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024