Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Άνδρας πήδηξε στη λίμνη Lanier και πέθανε από ηλεκτροπληξία

ΗΠΑ: Άνδρας πήδηξε στη λίμνη Lanier και πέθανε από ηλεκτροπληξία

Γείτονας που έσπευσε σε βοήθεια ισχυρίστηκε πως ένιωσε αίσθηση καψίματος μόλις μπήκε στο νερό

Τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία βρήκε ο 24χρονος Τόμας Μίλνερ στην Τζώρτζια των ΗΠΑ, όταν πήδηξε από μια αποβάθρα στη λίμνη Lanier.

Οικογενειακός φίλος ανέφερε στους ερευνητές ότι άκουσε τον Μίλνερ να καλεί σε βοήθεια και εκείνος προσπάθησε να τον βγάλει από το νερό χρησιμοποιώντας μία σκάλα, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Στη συνέχεια γείτονες που άκουσαν τις κραυγές βοηθείας του 24χρονου έσπευσαν στο σημείο με μία βάρκα προκειμένου να τον απομακρύνουν από τη λίμνη. Ένας από τους γείτονες ισχυρίστηκε πως μόλις μπήκε στο νερό ένιωσε ένα αίσθημα καψίματος, το οποίο αναγνώρισε αμέσως ως ηλεκτροπληξία.

Ο γείτονας κολύμπησε μέχρι την στεριά, έκλεισε το ηλεκτρικό κουτί που βρισκόταν κοντά στην αποβάθρα κι έπειτα ξαναμπήκε στο νερό για να σώσει τον Μίλνερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θείος του Μίλνερ προσπάθησε να κάνει καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι νοσοκόμοι. Ο 24χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και «έφυγε» την επόμενη ημέρα.

Σύμφωνα με τον οργανισμό Electric Shock Drowning Prevention Association, ο πνιγμός από ηλεκτροπληξία μπορεί να συμβεί μετά απο διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος στα ύδατα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Μίλνερ έχασε τη ζωή του, με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Sports in

Με αυτήν την τιμωρία κινδυνεύει ο Αλμέιδα μετά την απίστευτη επίθεση στην Τούμπα (vid, pics)

Δείτε με τι τιμωρία κινδυνεύει ο Ματίας Αλμέιδα, σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, μετά την απίστευτη επίθεση σε άνθρωπο της ΔΕΑΒ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024