Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φάμελλος: «Προτεραιότητα» του ΣΥΡΙΖΑ να βρεθούν «προοδευτικά και υπερκομματικά σχήματα»

Φάμελλος: «Προτεραιότητα» του ΣΥΡΙΖΑ να βρεθούν «προοδευτικά και υπερκομματικά σχήματα»

«Δεν έχουμε καμία σχέση με τα παιχνίδια εξουσίας που συνηθίζει ο κ. Μητσοτάκης» ανέφερε ο Σωκράτης Φάμελλος

Αυτήν την εβδομάδα αναμένεται να «κλειδώσουν» οι υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος σε συνέντευξη του σήμερα στο ράδιο Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τον ίδιο, «προτεραιότητα» του ΣΥΡΙΖΑ είναι να βρεθούν «προοδευτικά σχήματα» με χαρακτήρα «υπερκομματικό», ωστόσο εάν αυτός ο στόχος δεν επιτευχθεί, τότε το κόμμα θα προχωρήσει σε «κομματικές υποψηφιότητες» για τι μεγάλες περιφέρειες και δήμους.

Ερωτηθείς, συγκεκριμένα για τον δήμο Θεσσαλονίκης και την περιφέρεια Μακεδονίας, είπε χαρακτηριστικά πως «το προσπαθούμε», ωστόσο σχολίασε πως υπάρχουν «κομματικοί εγωισμοί» που δυσκολεύουν τις συνεργασίες και πως «δεν μπορούν να είναι πρόσωπα που έχουν υποστηρίξει τις πολιτικές Μητσοτάκη».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα και προς άλλους χώρους»

Για την Αθήνα είπε πως γίνεται «προσπάθεια» να στηριχθεί ένα «ψηφοδέλτιο με προοδευτικό χαρακτήρα» που να μπορεί να είναι «επιτυχημένο», δηλαδή να «πάρει τη διοίκηση από τον κ. Μπακογιάννη». Σημείωσε, δε, πως ο Νίκος Παππάς είχε αυτά χαρακτηριστικά και πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει απευθύνει «ανοιχτό κάλεσμα και προς άλλους χώρους».

Κληθείς, τέλος να σχολιάσει τις εξελίξεις με την υποψηφιότητα της ΝΔ στην περιφέρεια Αττικής και το αν δημιουργεί ευκαιρίες για το ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε πως δεν το βλέπει «συγκυριακά» και πως η αντίληψη του ΣΥΡΙΖΑ είναι «τελείως διαφορετική για την αυτοδιοίκηση και την αυτονομία της».

«Δεν έχουμε καμία σχέση με τα παιχνίδια εξουσίας που συνηθίζει ο κ. Μητσοτάκης», είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε: «Ο κ. Μητσοτάκης εκλέχθηκε υποσχόμενος ασφάλεια στην κοινωνία. Από τους πρώτους μήνες υπάρχουν φοβερές αρρυθμίες και δημιουργεί ανασφάλειες. Χρειαζόμαστε μια ασφαλή κοινωνία σε αυτές τις μεγάλες κρίσεις που ζούμε»

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024