Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αρχίζουν τα ματς: Οι καλύτερες Smart TV για να τα απολαύσετε

Αρχίζουν τα ματς: Οι καλύτερες Smart TV για να τα απολαύσετε

Επειδή τα προκριματικά των ευρωπαϊκών οργανώσεων έχουν ήδη ξεκινήσει, σου προτείνουμε τις πέντε καλύτερες Smart TV για να τα απολαύσετε σαν να βρίσκεστε μέσα στο γήπεδο.

Ανυπομονησία, χαρά και αγωνία… Αυτά είναι τα τρία συναισθήματα που κυριαρχούν πριν από κάθε αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας. Με τα προκριματικά των ευρωπαϊκών οργανώσεων να έχουν ήδη ξεκινήσει, έχει έρθει η στιγμή να ξεκινήσετε και πάλι να μαζεύεστε με τους αγαπημένους σας για να απολαύσετε κάθε ματς σαν να… βρίσκεστε μέσα στο γήπεδο! Και πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό; Επιλέγοντας την κατάλληλη Smart Tv που τα προηγμένα της χαρακτηριστικά θα σας χαρίσουν την πιο ποιοτική εμπειρία θέασης.

Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη, ψάξαμε και βρήκαμε τα πέντε καλύτερα μοντέλα που θα συναρπάσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Θα την βρείτε σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε Smart Tv ενώ θα την παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα της χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα.

Από σήμερα και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, με κάθε σας αγορά μπορείτε να κερδίσετε απευθείας 10€ επιστροφή, με οποιαδήποτε κάρτα VISA.

Τηλεόραση Samsung 32″ HD Ready

Με την Τηλεόραση Samsung 32″ HD Ready απολαμβάνετε μια εικόνα υψηλής ανάλυσης, ζωηρά χρώματα και έξτρα κομψό σχεδιασμό. Αυτή ν λιτή σχεδίαση, ενσωματώνεται απόλυτα σε κάθε διακόσμηση και αναβαθμίζει το στιλ του χώρου σας.

Μόλις την δοκιμάσετε, θα «κολλήσετε» με τις ζωντανές αποχρώσεις της και την φωτεινότητά της, που παράγει πιο πλούσιες και πιο ισορροπημένες εικόνες.

Τηλεόραση Crown 50D16AWS Full HD

Εάν αναζητάτε μια οικονομική λύση για να απολαμβάνετε αγώνες, ταινίες και σειρές με μέγιστη ευκρίνεια τότε η τηλεόραση Crown 50D16AWS Full HD είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Διαθέτει ανάλυση Full HD (1920 x 1080) και ενσωματωμένο δέκτη DVB-T/T2 για λήψη ψηφιακών καναλιών.

Επιπλέον έρχεται εξοπλισμένη με αρκετές δυνατότητες σύνδεσης, όπως USB και HDMI για να μπορείτε να συνδέετε τις συσκευές σας,  όπως κονσόλες παιχνιδιών.

Τηλεόραση Hitachi Smart 32″ HD Ready

Με την Τηλεόραση Hitachi Smart 32″ HD Ready απολαμβάνετε αναβαθμισμένη εικόνα χάρη στην ανάλυση  ανάλυση 1366 x 768 HD Ready  αλλά και κομψό σχεδιασμό που θα ανανεώσει τον χώρο σας. Το HDR δίνει τη δυνατότητα για βίντεο και εικόνες με πολύ μεγαλύτερη φωτεινότητα, αντίθεση και καλύτερη ακρίβεια χρώματος από ό,τι ήταν δυνατόν στο παρελθόν.

Έρχεται εξοπλισμένη με αλγόριθμο Micro Dimming για καλύτερη αντίθεση και ζωντανή ποιότητα εικόνας. Αυτό παρέχεται από τη σε βάθος ανάλυση κάθε pixel, εφαρμόζοντας ξεχωριστό φωτισμό οθόνης για σκοτεινές και φωτεινές περιοχές. Με τη Smart TV, η οποία είναι κάτι περισσότερο από μια τηλεόραση, εσείς μπορείτε να θέσετε το όριο στις δυνατότητές σας.

Τηλεόραση Smart Philips 43PUS7406 LED 4K

Η Τηλεόραση Smart Philips 43PUS7406 LED 4K ξεχωρίζει για το Dolby Vision και το Dolby Atmos. . Είτε πρόκειται για την αγαπημένη σας τηλεοπτική σειρά είτε για το πιο πρόσφατο βιντεοπαιχνίδι, θα απολαμβάνετε πιο βαθιές σκιές, με πιο έντονες φωτεινές επιφάνειες και πιο ρεαλιστικά χρώματα. Χάρη στην υποστήριξη των κορυφαίων φορμάτ ήχου και βίντεο της Dolby, το περιεχόμενο HDR που παρακολουθείτε θα έχει εκπληκτικό ήχο και εικόνα.

Η εικόνα αντικατοπτρίζει τις αρχικές προθέσεις του σκηνοθέτη και ο πλούσιος ήχος διαθέτει πραγματική ευκρίνεια και βάθος. Μπορείτε να προσαρμόσετε την αρχική οθόνη, ώστε να εμφανίζει τις αγαπημένες σας εφαρμογές, διευκολύνοντας τη ροή των ταινιών και των αγαπημένων σας εκπομπών. Εναλλακτικά, μπορείτε να συνεχίσετε από το σημείο όπου σταματήσατε.

Τηλεόραση Smart Samsung QE55Q60C 4K

Εάν ψάχνετε μια προηγμένη τηλεόραση με καλής ποιότητας ήχο και εικόνα τότε η Τηλεόραση Smart Samsung QE55Q60C 4K είναι η καλύτερη επιλογή, αφού προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας με τη χρήση της τεχνολογίας Quantum Dot, ανάλυση 4K UHD και άριστη απόδοση χρωμάτων, ενώ παράλληλα παρέχει βελτιωμένη εμπειρία ήχου με τη χρήση τεχνολογιών όπως η Adaptive Sound+ και η Dolby Digital Plus.

Χάρη στο λειτουργικό σύστημα Tizen απολαμβάνετε έξυπνη λειτουργικότητα ενώ έχετε και δυνατότητα πρόσβασης  σε δημοφιλείς υπηρεσίες streaming και πληθώρα συνδεσιμότητας μέσω πολλαπλών θυρών HDMI, USB και ασύρματης σύνδεσης Bluetooth και Wi-Fi.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024