Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εκλεισε και άλλο φιλικό ο Ολυμπιακός

Εκλεισε και άλλο φιλικό ο Ολυμπιακός

Θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στις 19:30 – Μια εβδομάδα πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι των Πειραιωτών για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα είχε την ευκαιρία να βγάλει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στα δύο δυνατά φιλικά που έδωσε ο Ολυμπιακός στην Μεγάλη Βρετανία, όπου η ομάδα του μεγάλου λιμανιού αντιμετώπισε την Ρέιντζερς και την Νόριτς του Δημήτρη Γιαννούλη.

Δύο παιχνίδια, που όπως ανέφερε ο Ισπανός προπονητής στο συνδρομητικό κανάλι μετά το ματς με τη Νόριτς, βοήθησαν τον Ολυμπιακό να ανεβάσει το επίπεδό του, με τον Ιβηρα τεχνικό να δηλώνει ευχαριστημένος από τη συνολική εικόνα των Πειραιωτών.

Οι Ερυθρόλευκοι, μετά τη μίνι περιοδεία που έκαναν στη Μεγάλη Βρετανία, επέστρεψαν στην Αθήνα και μπαίνουν στην τελική ευθεία για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας σεζόν: Το ματς της 10ης Αυγούστου, όπου θα αντιμετωπίσουν τη νικήτρια του ζευγαριού Γκενκ – Σερβέτ για τον τρίτο γύρο της προκριματικής φάσης του Europa League (σ.σ ρεβάνς 17/8).

Το επόμενο διάστημα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, χρησιμοποιώντας τα συμπεράσματα που έβγαλε στα ματς με Ρέιντζερς και Νόριτς, θα δουλέψει με τους παίκτες του, με στόχο ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί έτοιμος στο πρώτο επίσημο παιχνίδι και να φέρει εις πέρας την πρώτη του αποστολή για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Πριν από την πρώτη επίσημη αναμέτρηση της σεζόν 2023-2024, όμως, ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα ακόμα φιλικό. Το 6ο και τελευταίο στο φετινό καλοκαίρι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ερυθρόλευκοι την ερχόμενη Τετάρτη (2/8) στις 19:30 θα υποδεχθούν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη τον Αστέρα Τρίπολης. Ένα φιλικό που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και θα είναι προπονητικού χαρακτήρα, με στόχο ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες όπως είναι οι Νικολάς Φρέιρε και Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ.

Ο Αργεντινός στόπερ, ο οποίος αποτελεί το τελευταίο χρονικά απόκτημα του πειραϊκού συλλόγου, αγωνίστηκε για μισή ώρα στο χθεσινό φιλικό με την Νόριτς, αλλά χρειάζεται χρόνο για να βρει τα πατήματά του, όπως επίσης και ο Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, που έχασε αρκετές προπονήσεις κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, λόγω τραυματισμού.

Ένα φιλικό, που ουσιαστικά θα αποτελέσει πρόβα τζενεράλε για τον Ολυμπιακό, ενόψει της πρώτης επίσημης αναμέτρησης για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Sports in

Εγραψε ιστορία ο συγκλονιστικός Παναγιώτης Γκιώνης και πάει Παρίσι!

Ο πρωταθλητής του πινγκ πονγκ σε ηλικία 44 ετών κατάφερε κάτι που φαινόταν ουτοπικό και ανέλπιστο, αλλά το τεράστιο ταλέντο του και η αστείρευτη ψυχική του δύναμη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024