
Στις 2 Σεπτεμβρίου το συνέδριο για την έγκριση των υποψηφιοτήτων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ
Για την κατάθεση υποψηφιότητας απαιτούνται υπογραφές από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής
Στις 2 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το συνέδριο για την έγκριση των υποψηφιοτήτων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία, έπειτα από συνεδρίαση το απόγευμα της Κυριακής.
Σύμφωνα με την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής, το Διαρκές Συνέδριο θα διεξαχθεί στις 2 Σεπτεμβρίου, με θέμα: «την έγκριση και τυπικά των υποψηφιοτήτων για την Προεδρία του Κόμματος, οι οποίες μπορούν να κατατεθούν μέχρι και το Διαρκές Συνέδριο».
Σημειώνεται ότι οι υποψηφιότητες θα εγκριθούν ως ενιαία πρόταση.
Το Διαρκές Συνέδριο θα διεξαχθεί με υβριδικό τρόπο, με δυνατότητα φυσικής παρουσίας ή διαδικτυακής, στο οποίο θα μιλήσουν οι υποψήφιοι πρόεδροι.
Για την κατάθεση υποψηφιότητας απαιτούνται υπογραφές από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ για τις υποψηφιότητες που εγκρίθηκαν από την τελευταία Κεντρική Επιτροπή, δεν απαιτούνται υπογραφές.
Μέλη της Κεντρικής Επιτροπής μπορούν να υπογράψουν και για παραπάνω από έναν υποψηφίους.
- Παγκόσμια αίσθηση έχουν προκαλέσει τα έργα στο Παναθηναϊκό Στάδιο
- Ο δικαστής Ντρεντ στο Άργος
- ΠΑΣΟΚ κατά Γεωργιάδη για το «ξενόδουλοι»: Πάει πολύ να κουνά το δάκτυλο η ΝΔ που δημιούργησε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Αθήνα: Χωρίς τις αισθήσεις του άτομο μετά από ατύχημα σε γκαράζ
- ΑΠΘ: Ένταση πριν από ορκωμοσία – Αντιδράσεις για τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί, τι λέει η διοίκηση
- Συνεργασία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου με το ΕΚΔΔΑ

