Ιάπωνας ξόδεψε 13.500 ευρώ για μια στολή σκύλου και έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση με αυτήν
Ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα
Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ως σκύλος έκανε ένας Ιάπωνας, ο οποίος ξόδεψε 13.500 ευρώ για να αγοράσει την πιο ρεαλιστική στολή σκύλου, ράτσας border collie προκειμένου να εκπληρώσει το παιδικό του όνειρο, να ζει ως τετράποδο και να απολαμβάνει τα χάδια στην κοιλιά.
Ο άντρας με το ψευδώνυμο Τόκο αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να βγει στους δρόμους και να μοιραστεί την επίτευξη του ονείρου του και με τον υπόλοιπο κόσμο.
Στο κανάλι του στο YouTube με τίτλο «Θέλω να γίνω ζώο» είχε δημοσιεύει πριν λίγους μήνες ένα βίντεο όπου τον βλέπουμε να παίζει σε μια αυλή σπιτιού πεσμένος στα τέσσερα και να εκτελεί διάφορα κόλπα με αντάλλαγμα λιχουδιές.
Τώρα τον βλέπουμε παρέα με τη συνοδό του να απολαμβάνει τη βόλτα του σαν ένας κανονικός σκύλος. Περπατάει σε πάρκο με λουρί, μυρίζει άλλα σκυλιά και κυλιέται στο έδαφος.
Η εμφάνισή του προσέλκυσε το ενδιαφέρον και την περιέργεια πολλών περαστικών αλλά και τετράποδων, όπως μπορεί να δει κανείς στα πλάνα.
«Έγινα collie, εκπληρώνοντας ένα όνειρο που είχα από παιδί» αναφέρουν οι υπότιτλοι στο ξεκίνημα του βίντεο, που έχει συγκεντρώσει πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές.
Σε ένα άλλο βίντεο εξηγεί, με τη βοήθεια υποτίτλων, ότι είχε πάντοτε την επιθυμία να ζήσει ως ζώο, και γι’ αυτό επέλεξε να επενδύσει σε μια στολή σκύλου. Όπως επισημαίνει, ο λόγος που κρύβει την ταυτότητά του ως άνθρωπος και δεν δείχνει το πρόσωπό του είναι επειδή δεν θέλει να τον κρίνει ο κοινωνικός του περίγυρος.
«Θυμάστε που όταν ήμασταν μικροί γράφαμε στο σχολείο τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε; Εγώ πάντα έλεγα σκύλος και τα κατάφερα!» δηλώνει.
Η ιαπωνική εταιρεία Zeppet, που κατασκευάζει στολές για διαφημιστικά σποτ και ταινίες, χρειάστηκε 40 ημέρες για να δημιουργήσει τη ρεαλιστική στολή του Ιάπωνα, που κόστισε πάνω από 12 χιλιάδες ευρώ.
- Νέα κοινωνική δομή ετοιμάζεται στο Δήμο Αθηναίων
- Ο Τζόουνς Γκαρσία σχολίασε ξανά σε ανάρτηση του Μοντέρο για τον Ολυμπιακό (pic)
- «Εκτέλεση εν ψυχρώ»: Γιγαντοπανό της ΚΝΕ στη Βουλή για τον 20χρονο στο Άργος
- Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο καλοκαίρι με την κόρη της – Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες στην Πάρο
- Οι ΗΠΑ απαγόρευσαν την επιστροφή Αμερικανών από τον Κονγκό – Στέλνουν πολίτες με Έμπολα σε τρίτες χώρες
- Νέα Αριστερά: Να κληθεί ο Ντίλιαν να δώσει τα έγγραφα για την προμήθεια του Predator στην ΕΥΠ
- ΚΚΕ: Να ανασυρθεί η υπόθεση των υποκλοπών από το αρχείο – Όχι στην παραπέρα συγκάλυψη ευθυνών κυβέρνησης και Μητσοτάκη
- Επίσημο: Στη Χάποελ Τελ Αβίβ ο ΛεΝτέι (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/usukhbayar-gankhuyag-m_MdXo-axyg-unsplash-315x220.jpg)










![ΗΠΑ: Πέταξε μολότοφ σε άνδρα με αναπηρικό αμαξίδιο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-214-315x220.jpg)

















![Το Ιράν απέτυχε στο Μνημόνιο Κατανόησης λέει ο Τραμπ – Θα τους χτυπήσουμε σκληρά σήμερα και αύριο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/2026-07-09T052104Z_1675988392_RC2Z9MAZW6JT_RTRMADP_5_USA-TRUMP-1-315x220.jpg)











































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442