Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η EUNICE TRADING (We Energy) προσφέρει σήμερα την ενέργεια του αύριο με μηδενικές εκπομπές CO2

Η EUNICE TRADING (We Energy) προσφέρει σήμερα την ενέργεια του αύριο με μηδενικές εκπομπές CO2

Για ακόμη μια χρονιά κορυφαίος πάροχος πράσινης ενέργειας η θυγατρική του ομίλου EUNICE ENERGY GROUP

Η EUNICE TRADING (We Energy) είναι μία εταιρεία αμιγώς ελληνική, πράσινης και καθαρής ενέργειας, θυγατρική του ομίλου EUNICE ENERGY GROUP, που χαρακτηρίζεται από πολυετή τεχνογνωσία και δραστηριότητα στον τομέα της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Όραμα του Ομίλου αποτελεί ένας καλύτερος κόσμος αειφόρου ανάπτυξης και ενεργειακής αυτονομίας για όλους, με σεβασμό στο περιβάλλον και στον άνθρωπο. Σκοπός της EUNICE TRADING (We Energy) είναι να μοιραστεί αυτό το όραμα και να το κάνει πραγματικότητα μαζί με όλους όσους την εμπιστεύονται.

Η EUNICE TRADING (We Energy) είναι ο πάροχος που κάθε χρόνο φέρει επίσημη πιστοποίηση (ΔΑΠΕΕΠ), για την πλήρη κάλυψη της κατανάλωσης προμήθειας από τους πελάτες του, με Πράσινα Πιστοποιητικά (πιστοποιητικά παραγωγής 100 % από ΑΠΕ όπως ο Άνεμος και ο Ήλιος). Παράλληλα, στις δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνεται η Εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας (Διασυνοριακό Εμπόριο), και η εκπροσώπηση παραγωγών ΑΠΕ στις αγορές Ηλεκτρικής Ενέργειας ως Φορέας Σωρευτικής Εκπροσώπησης ΑΠΕ (ΦοΣΕ), ενώ επενδύοντας σε πράσινες τεχνολογίες για συστήματα μπαταριών και σε ενεργειακά προϊόντα φιλοδοξεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην πράσινη μετάβαση της Xώρας μας.

Για μία ακόμα χρονιά η EUNICE TRADING (We Energy) σύμφωνα με την επίσημη και πρόσφατη έρευνα του Διαχειριστή ΑΠΕ & Εγγυήσεων Προέλευσης (ΔΑΠΕΕΠ) για το 2022, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Εταιρεία στη διάθεση Πράσινης Ενέργειας στους καταναλωτές της, κατατάσσοντας την για 3η συνεχόμενη χρονιά στη κορυφή, μεταξύ των εταιρειών – προμηθευτών, που παρέχουν αποδεδειγμένα ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στους πελάτες τους, σε ποσοστό 100%, συμμετέχοντας στην προσπάθεια για σχεδόν μηδενικούς ρύπους προς το περιβάλλον.

Με οδηγό την καθαρή «πράσινη» ενέργεια και τα ανταγωνιστικά τιμολόγια, η EUNICE TRADING (We Energy) δίνει τη δυνατότητα σε όλους να μετατραπούν από απλοί καταναλωτές ρεύματος σε ενεργούς συμμάχους στο όραμα για ένα πιο πράσινο και καθαρό περιβάλλον. Ελαχιστοποιώντας (κατά 95%) τις εκπομπές του CO2, σε σχέση με τα συνήθη επίπεδα που εκπέμπουν οι ανταγωνιστές, λειτουργεί ευεργετικά για το περιβάλλον, αφού είναι σαν να φυτεύονται 70 δέντρα καθημερινά.

Πέραν από σύμμαχος για ένα πράσινο περιβάλλον μπορεί να λειτουργήσει και ως ένας σύμμαχος των ελληνικών επιχειρήσεων βελτιώνοντας το κοινωνικό και περιβαλλοντικό τους αποτύπωμα. Η χρήση άλλωστε ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές αποτελεί προτεραιότητα για πλήθος επιχειρήσεων σε όλον τον κόσμο, ως αναπόσπαστο μέρος των πολιτικών τους, στo πλαίσιo της αειφόρας και της βιώσιμης επιχειρηματικότητας. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι έρευνες που αποδεικνύουν πως οι καταναλωτές, ολοένα και περισσότερο, τείνουν να επιλέγουν προϊόντα και υπηρεσίες που είναι αποδεδειγμένα φιλικές προς το περιβάλλον.

Έτσι λοιπόν, κάθε επιχείρηση που συμβάλλεται με τη EUNICE TRADING (We Energy) λαμβάνει αυτόματα το «Πράσινο Σήμα», το οποίο πιστοποιεί, με τη «σφραγίδα» του το ΔΑΠΕΕΠ, ότι η επιχείρηση κάνει χρήση ηλεκτρικού ρεύματος που παράγεται αποκλειστικά από ΑΠΕ. Το «Πράσινο Σήμα»  μπορεί να τοποθετηθεί από την επιχείρηση στις συσκευασίες των προϊόντων της, στα καταστήματά της, στα εταιρικά οχήματα και σε όλες τις δράσεις επικοινωνίας της. Η κάθε επιχείρηση συμβάλλει με αυτόν τον τρόπο στην βιωσιμότητα του περιβάλλοντος αποκτώντας ταυτόχρονα προστιθέμενη αξία και σημαντικό πλεονέκτημα.

Η EUNICE TRADING (We Energy) ακολουθεί τις επιταγές της εποχής, θέτοντας στο επίκεντρο την προστασία του πλανήτη και συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης. Ωστόσο, ένα πράσινο μέλλον απαιτεί την ολοκληρωτική παύση της χρήσης ορυκτών καυσίμων και αντικατάστασής τους από πηγές ενέργειας 100% καθαρές και ανανεώσιμες, οι οποίες εξασφαλίζουν ενεργειακή αυτονομία ανεξαρτήτως συνθηκών, επενδύουν στις τοπικές κοινότητες και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.

Όλα τα παραπάνω ωστόσο, απαιτούν πρωτίστως αλλαγή νοοτροπίας, καθώς οι δραματικές συνέπειες του φαινομένου της υπερθέρμανσης του πλανήτη (ξηρασίες, πυρκαγιές, πλημμύρες, τήξη των παγετώνων κ.α.), που προκαλείται κυρίως από την ανθρώπινη δραστηριότητα και την εκτεταμένη χρήση ορυκτών καυσίμων, είναι ήδη εδώ και απειλούν το μέλλον μας.

Κάθε χρόνο στην Χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως, εκτυλίσσονται μεγάλες πυρκαγιές ως αποτέλεσμα κατά κύριο λόγο της υπερθέρμανσης του πλανήτη μας. Οι πρόσφατες πυρκαγιές στην Χώρα μας, αποτελούν δυστυχώς χαρακτηριστικό παράδειγμα του αρνητικού αποτυπώματος μας στον πλανήτη Γη.

Ας κάνουμε σήμερα την σωστή κίνηση, επιλέγοντας την EUNICE TRADING (We Energy) , τον σωστό πάροχο ενέργειας για την επιχείρηση μας , και όχι μόνο, συμβάλλοντας έτσι απλά στην βιωσιμότητα του τόπου μας αλλά και του πλανήτη γενικότερα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την EUNICE TRADING (We Energy) τις προσφορές και τις δυνατότητες που προσφέρει μπορείτε να επισκεφτείτε το site της εταιρείας ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με εκπρόσωπο, καθημερινά, 09:00-17:00, στα τηλ. +30 801 11 88000 (από σταθερό) & +30 210 7294512 (από κινητό).

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024