Σάμος: Διακίνηση ναρκωτικών αποκαλύφθηκε μετά από τροχαίο
Τροχαίο ατύχημα στη περιοχή του Πυθαγορείου στη Σάμο, οδήγησε στην σύλληψη οδηγού μοτοσυκλέτας που έκανε διακίνηση ναρκωτικών.
Ένας άνδρας που οδηγούσε μοτοσυκλέτα χωρίς δίπλωμα προκάλεσε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή Πυθαγορείου στη Σάμο.
Όταν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έκαναν έλεγχο στον οδηγό βρήκαν μικροποσότητα κοκαΐνης πάνω του ενώ στο αυτοκίνητο της συντρόφου του εντόπισαν εννέα γραμμάρια κοκαΐνης, δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους οκτώ γραμμαρίων, δυο θρυμματοποιητές κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας.
Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του άνδρα αλλά και της συντρόφου του για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή.
Συγκεκριμένα, σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.
Επιπλέον, μετά τον έλεγχο στο σημείο του ατυχήματος και αφού βρήκαν ναρκωτικά, οι Αρχές έκαναν έρευνα στο σπίτι του άνδρα. Εκεί, βρέθηκε ακόμα μία μικρή ποσότητα κοκαΐνης ενώ κατασχέθηκαν δυο σιδερογροθιές, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι μήκους 35 εκατοστών, ένας σουγιάς, το αυτοκίνητο της γυναίκας και μια τραπεζική κάρτα του άνδρα.
39χρονος διακινούσε ναρκωτικά σε Αττική και Μύκονο
Στη σύλληψη ενός ακόμα ατόμου για διακίνηση ναρκωτικών προχώρησαν οι Αρχές το απόγευμα της Τρίτης στον Άγιο Παντελεήμονα.
Συγκεκριμένα, ένας 39χρονος συλλήφθη με την κατηγορία διακίνησης ναρκωτικών σε πάρτι σε Αθήνα και Μύκονο.
Οι αρχές είχαν πιστοποιήσει τη δράση του στα πάρτι στην Αθήνα και στη Μύκονο και τον συνέλαβαν στον Άγιο Παντελεήμονα με ναρκωτικά πάνω του αλλά και στο σπίτι του.
Από έρευνα στο σπίτι του και στην κατοχή του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
- 5,5 γραμμ. κοκαΐνης,
- 51,1 γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης,
- 29,4 γραμμ. MDMA,
- 332 δισκία ECSTASY,
- 5 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας (SKUNK),
- 37,9 γραμμ. μεφεδρόνης,
- 2 γραμμ. κεταμίνης,
- ηλεκτρονικής ζυγαριά ακριβείας,
- αυτοκίνητο,
- το χρηματικό ποσό των -140- ευρώ,
- 4 κάμερες ασφαλείας, καταγραφικό και
- 2 κινητά τηλέφωνα.
Όπως επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση, ο κατηγορούμενος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
- Χιόνια: Αυξημένα τα επίπεδα τον Ιανουάριο – Στο 19% της συνολικής έκτασης της χώρας
- Όλα στον αέρα στην Μπαρτσελόνα λόγω οικονομικής αβεβαιότητας
- Ο Αντρέα Μποτσέλι και η Μαράια Κάρεϊ στην Τελετή Εναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Μιλάνο – Κορτίνα
- Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές στους δικαιούχους
- Τεταμένη η κατάσταση στη Μινεάπολη – Νέο επεισόδιο με πυροβολισμούς από πράκτορα του ICE
- Μέση Ανατολή: Τα αραβικά κράτη σιωπούν για την αναταραχή στο Ιράν – Τι φοβούνται
- «Βόμβα» για τα μικροπλαστικά: Αμφιβολίες για την ανακάλυψή τους στο ανθρώπινο σώμα – Μελέτη λέει ότι πρόκειται για «αστειότητα»
- «Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες»: Επιστρέφει στο Καφενείο «Ο Σωκράτης»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 15.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/will-wright-3QbE8KepUk-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442