Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστυνομικός συνέλαβε τον κακοποιητικό πατέρα της και έπειτα την συνόδευσε στον γάμο της

Αστυνομικός συνέλαβε τον κακοποιητικό πατέρα της και έπειτα την συνόδευσε στον γάμο της

«Όλοι έχουμε μια ιστορία που μας διαμορφώνει – δεν μας καθορίζει – αλλά μας διαμορφώνει και μας δίνει δύναμη να προχωρήσουμε»

Η νεόνυμφη Ivy Jacobsen, αξιωματικός της αστυνομίας της Ουάσιγκτον που πρόσφατα παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, έχει κάνει πάταγο στα social media, αφού την συνόδευαν 15 άντρες στην γαμήλια τελετή στις 15 Ιουλίου, συμπεριλαμβανομένου του αστυνομικού που έβαλε στην φυλακή τον κακοποιητικό πατέρα της όταν ήταν έφηβη.

«Στα 16 της, η νύφη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να διασφαλίσει ότι ο κακοποιητικός πατέρας της θα μπει στη φυλακή», έγραψε η διοργανωτής γάμων Karrah, στο TikTok που απεικονίζει την Jacobsen να βαδίζει προς τον μελλοντικό σύζυγό της, Tristen.

Το βίντεο συγκέντρωσε 11,7 εκατομμύρια προβολές.

«Την ημέρα του γάμου της, ζήτησε από 15 από τους πιο σημαντικούς άντρες στη ζωή της να τη συνοδεύσουν στην τελετή», πρόσθεσε η Karrah στο κείμενο του viral βίντεο.

«Αυτοί οι άνδρες περιελάμβαναν τον αδερφό της, τον κουνιάδο της, τους προπονητές της και τον αστυνομικό που συνέλαβε τον πατέρα της», μεταδίδει η New York Post.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, δύο άντρες που ήταν δίπλα στην αστυνομικό, την σημαντική εκείνη ημέρα, ένωσαν τα χέρια τους με την 28χρονη Jacobsen, οδηγώντας την μερικά βήματα κάτω στο διάδρομο πριν την παραδώσουν στους επόμενους σημαντικούς άντρες, που την οδήγησαν τελικά στον άντρα της ζωής της.

@karrahcreativeevents Tristen + Ivy. 🤍 #weddingtiktok #bride #police #thinblueline ♬ original sound – Karrah Creative Events

«Εμείς»

Όταν ο ιερέας ρώτησε: «Ποιος δίνει αυτή τη γυναίκα να παντρευτεί αυτόν τον άντρα;», το πλήθος των των αντρών που συνόδευε την Jacobsen απάντησε βροντερά και ομόφωνα: «Εμείς».

«Δεν πίστευα ότι θα έκλαιγα με λυγμούς στις 8:00 το πρωί, αλλά ναι. Αυτό είναι απολύτως όμορφο!», έγραψε στα σχόλια ένας χρήστης.

«Έχει όλους αυτούς τους καταπληκτικούς άντρες δίπλα της αντί για κάποιον που δεν μπορούσε εξαρχής», πρόσθεσε ένας άλλος.

«Δεν μπορώ καν να φανταστώ πόσο φρικτό ήταν για εκείνη καθώς αυτό το αβοήθητο κοριτσάκι μεγάλωνε. Αγκάλιασε το happy end γλυκιά μου, το αξίζεις!!!» έγραψε άλλος.

Σε απάντηση στην έκρηξη αγάπης, η Jacobsen ευχαρίστησε τους ψηφιακούς υποστηρικτές για τις ευχές και υπενθύμισε στους ανθρώπους ότι τα τραύματα του παρελθόντος δεν χρειάζεται να είναι ισόβια κάθειρξη.

Όλοι έχουμε μια ιστορία που μας διαμορφώνει – δεν μας καθορίζει – αλλά μας διαμορφώνει και μας δίνει δύναμη να προχωρήσουμε», είπε η Jacobsen στο βίντεο, το οποίο κοινοποιήθηκε στο προφίλ TikTok της Karrah.

«Γι’ αυτό κάνω αυτό που κάνω», πρόσθεσε η παντρεμένη πλέον αξιωματικός, ντυμένη με τη στολή της υπηρεσίας. «Γι’ αυτό εμφανίζομαι κάθε μέρα στην κοινότητά μου».

@karrahcreativeevents Replying to @Karrah Creative Events A little message from Officer Ivy. 💙 #police #thinblueline #weddingtiktok ♬ original sound – Karrah Creative Events

Sports in

Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της τρίτης μάχης Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο final 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024