
Ανδρουλάκης: Αποχαιρετούμε με ευγνωμοσύνη και σεβασμό τους πιλότους για την προσφορά τους στην πατρίδα
Δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τους νεκρούς χειριστές του Καναντέρ που επιχειρούσε στον Πλατανιστό της Καρύστου
«Είμαι συγκλονισμένος από την απώλεια των δύο ηρωικών μας πιλότων, που με αυτοθυσία επιχειρούσαν πάνω από το μέτωπο της φωτιάς στην Κάρυστο», αναφέρει σε συλλυπητήρια δήλωσή του για τους νεκρούς πιλότους του Καναντέρ, την ώρα που επιχειρούσε σε δύσβατη περιοχή στον Πλατανιστό της Καρύστου, ο Νίκος Ανδρουλάκης.
«Τους αποχαιρετούμε με ευγνωμοσύνη και σεβασμό για το υψηλό αίσθημα καθήκοντος και την προσφορά τους στην πατρίδα», τονίζει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, εκφράζοντας θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους συναδέλφους τους.
Το βίντεο ντοκουμέντο από την πτώση του Καναντέρ
Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, το Καναντέρ, αφού έριξε νερό πάνω από την εστία της φωτιάς, έστριψε για να σηκωθεί, αλλά ο δεξιός πλωτήρας χτύπησε πάνω σε δέντρο και κόπηκε, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει.
- Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στα Βίλια Αττικής – Που ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
- Ο Ολυμπιακός στο… Αργεντινή – Αγγλία: Το δωμάτιο – εξέδρα, ο Ναπολιτάνος Μαφέο και το «ποτέ» του Μεντιλίμπαρ
- Κικίλιας για Ραφήνα: Πάνω απ’ όλα η ασφάλεια – Μετά το καλοκαίρι διαβούλευση για το μέλλον του λιμανιού
- ΣΥΡΙΖΑ: Μαζικές παραιτήσεις από την Κεντρική Επιτροπή – Εικόνα διάλυσης στην Κουμουνδούρου
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Τσιάρας και Μηταράκης πανηγυρίζουν, ο Μπουκώρος δηλώνει αθώος και λέει ότι εκείνος αποκάλυψε το σκάνδαλο
- Οι τρίδυμες αδελφές Αλεξανδρή θα αγωνίζονται πλέον στην καλλιτεχνική κολύμβηση με το ελληνικό εθνόσημο

