Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έκανε την εμφάνισή του ο πολέμαρχος του Θεού» - Τι έγραφε για την βομβιστική επίθεση στη μασονική στοά ο 61χρονος που συνελήφθη

«Έκανε την εμφάνισή του ο πολέμαρχος του Θεού» – Τι έγραφε για την βομβιστική επίθεση στη μασονική στοά ο 61χρονος που συνελήφθη

Στο σπίτι του 61χρονου βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες εκρηκτικών υλών

Ως πολέμιος της Μασονίας «που είναι όργανο του σατανά» και «κυβερνά την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο» εμφανίζεται ο 61χρονος που συνελήφθη τις πρώτες πρωινές σήμερα Τρίτη (25/7) για τη βομβιστική επίθεση στην Τεκτονική Στοά στο κέντρο της Αθήνας.

Ο 61χρονος εμφανίζεται δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σχεδόν 3.000 likes στην σελίδα του ενώ διατηρεί και ιστολόγιο με μακροσκελή κείμενα και «αναλύσεις» προσφέροντας… όπως επισημαίνεται στη σχετική περιγραφή «ελληνορθόδοξη ενημέρωση».

Επίσης εμφανίζεται σε διαδηλώσεις απευθύνοντας ομιλίες κατά της νέας ταυτότητας και της «κάρτας του πολίτη» ενώ κείμενά του εμφανίζονται και σε άλλες ιστοσελίδες του… χώρου υπογράφοντας με την ιδιότητα του ιστορικού ερευνητή.

Τι γράφει για την επίθεση

Η τελευταία του ανάρτηση είναι ένα κείμενο στις 18 Ιουλίου, πέντε ημέρες μετά τη βομβιστική επίθεση στο Τεκτονικό Μέγαρο Αθηνών στην οδό Αχαρνών και Σουρμελή.

Στο κείμενο αυτό αναφέρεται στην επίθεση σαν την έχει κάνει κάποιος άλλος ωστόσο έχει… πληροφορίες από την έρευνα που έκανε για τη σημασία αυτής της βομβιστικής επίθεσης.

«Τι σηματοδοτεί η πρώτη παγκοσμίως βομβιστική επίθεση σε μασονική στοά» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στο σχετικό απόσπασμα γράφει τα εξής:

«Πριν γράψουμε γι’ αυτό το γεγονός πήραμε πάρα πολλές πληροφορίες και συλλέξαμε πολλά στοιχεία, γι’ αυτό και δεν γράψαμε τίποτα αμέσως.

«Η δική μας ανάλυση»

Διαβάσαμε όλες σχεδόν τις δημοσιεύσεις καθώς και πάρα πολλά σχόλια, για να μπορέσουμε να διακρίνουμε την αλήθεια, αλλά ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ.

Κι αυτό διότι τέτοιο χτύπημα στο άντρο του Σατανά δεν έχει ξαναγίνει από το 1711 που δημιουργήθηκαν οι πρώτες Μασονικές στοές κι ούτε θα χτύπαγαν οι ίδιοι οι Μασόνοι τον μεγάλο και πολυτελή «Ναό» του Σατανά.

Άλλωστε παγκοσμίως έτσι ονομάζουν οι Μασόνοι τα κτήρια των μεγάλων στοών».

Το μήνυμα σε φέιγ βολάν

Μετά από μια παρένθεση για τους μασόνους της Τουρκίας συνεχίζει γράφοντας:

«Αυτοί που χτύπησαν με βόμβα την μεγάλη στοά ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ στην Ελλάδα, που δολοφόνησε τον Ιωάννη Καποδίστρια και έχουν αποφασίσει να παραδώσουν το Αιγαίο και τα νησιά μας στην Τουρκία μέσω της ΧΑΓΗΣ, έστειλαν ένα μήνυμα στον Διεθνή Σιωνισμό, στην παγκόσμια Μασονία, και στον ίδιο τον σατανά αφέντη τους.

Κι αυτό το μήνυμα βρέθηκε να περιπλανάται με πολλά φέιγ-βολάν στον δρόμο την ημέρα της επίθεσης και το είδε κάποιος γνωστός σ’ ένα δρόμο στο Μενίδι και μας το έστειλε σε φωτογραφίες».

«Διότι αυτό το «φέιγ-βολάν» φέρνει «ΣΕΙΣΜΟ» αφού στο μήνυμα προς τον λαό αναφέρει το ΔΙΚΑΙΩΜΑ, την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ και την ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ των πολιτών βάση του Ελληνικού Συντάγματος στην ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ με ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ ενάντια στους Προδότες της Ελλάδος και τυράννους του λαού.

Και στο μήνυμα προς τους Μασόνους Σατανιστές τελειώνει με το: Κηρύσσουμε επίσημα τον Πόλεμο σε κάθε εχθρό και πολέμιο της πατρίδος μας, εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος  ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ».

«Ήρθε ο πολέμαρχος του Θεού»

Καταλήγοντας αναφέρει: «Για όποιον δεν το κατάλαβε από την ανάλυση θα το πούμε ορθά-κοφτά. ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ Ο «ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ» που θα πολεμήσει διά των όπλων τις σατανικές δυνάμεις. Δεν γνωρίζουμε αν είναι ο «ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ» ή ο «ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ» που θα φέρει τον χαλασμό, ή αν πρόκειται για τρία διαφορετικά πρόσωπα ή αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Αυτό που αναρωτηθήκαμε από την ανάλυση των γεγονότων είναι το εξής: ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;; Διότι αν το γνωρίζει, ξέρει πως έχει μαζί του την βοήθεια των αληθινών ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ και ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ του ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ και τότε αλίμονο σ’ όλους τους .. «Ύπατους μεγάλους μαλάκες» και σ’ όλους τους μασονο-καρνάβαλους, διότι από υπερβολική ΕΠΑΡΣΗ και ΑΛΑΖΟΝΙΑ υπερεκτίμησαν  τις δυνάμεις τους νομίζοντας ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν στην ΕΛΛΑΔΑ του ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

Και τώρα έρχεται η ΠΤΩΣΗ τους….».

Εκρηκτικά

Ο 61χρονος συνελήφθη στο σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή του Ωρωπού. Σύμφωνα με πληροφορίες στην έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν ποσότητες εκρηκτικών υλών όπως  ΤΝΤ και ANFO, αλλά και ολόκληρο κατασκευαστήριο εκρηκτικών μηχανισμών.

Ο 61χρονος κατά τη σύλληψή του από τις αστυνομικές αρχές φέρεται να είπε πως τοποθέτησε τις βόμβες στην Τεκτονική Στοά επικαλούμενος το άρθρο 120 του Συντάγματος, αυτό που δηλαδή που αναφέρει και στο κείμενο που ανάρτηση για την επίθεση.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο 61χρονος έδρασε μόνος του ή έχει συνεργούς.

Παράλληλα εξετάζεται να σχετίζεται και με άλλες δύο επιθέσεις στις αρχές Μαρτίου. Στο κτίριο όπου στεγάζεται το Ειρηνοδικείο Κρωπίας και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής.

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024