Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Aντίστροφη μέτρηση για το supercar της Alfa Romeo

Aντίστροφη μέτρηση για το supercar της Alfa Romeo

H Alfa ετοιμάζει το μοντέλο που θα αποτελέσει την κορωνίδα της γκάμας της, υιοθετώντας ένα υβριδικό σύνολο με ισχύ που θα ξεπερνά τους 800 ίππους

H ιταλική φίρμα κήρυξε την αντίστροφη μέτρηση για το πολυαναμενόμενο supercar το οποίο εξελίσσει εγκαινιάζοντας ένα αντίστοιχο κανάλι στο YouTube. Σύμφωνα με τα στοιχεία η πρεμιέρα του θα πραγματοποιηθεί στις 30 Αυγούστου με ιδανικό φόντο το μουσείο της ιταλικής φίρμας στο Arese του Μιλάνου. Σε ό,τι αφορά το ακόμα ανώνυμο supercar συστήνεται ως μια «δημιουργία σμιλεμένη από την τόλμη και το πάθος μιας ομάδας που αγωνίζεται να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της. Ένα πραγματικό ραντεβύ με την ιστορία, ένα μοναδικό όσο και συναρπαστικό δείγμα αυθεντικής ιταλικής αυτοκίνησης».

Αν και τα παραπάνω δεν αποκαλύπτουν πολλά στοιχεία για το επίμαχο μοντέλο, σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες εφαλτήριο για το νέο ιταλικό supercar θα αποτελέσει η τεχνολογία της MC20 με την Alfa να αξιοποιεί την ίδια αρχιτεκτονική σε ελαφρώς τροποποιημένη εκδοχή.

Στο επίκεντρό της θα βρεθεί ένα υβριδικό σύνολο αποτελούμενο από τον  V6 3,0 λίτρων Nettuno σε συνδυασμό με «τουλάχιστον ένα ηλεκτρικό μοτέρ» με απώτερο σκοπό η συνδυαστική ισχύς να ξεπερνά τους 800 ίππους, εξέλιξη που θα δώσει στην νέα Alfa την απαραίτητη απόσταση από την τεχνολογικά συναφή MC20 των 630 ίππων. Παράλληλα υπάρχουν και διάφορες πληροφορίες που θέλουν την νέα Alfa να διατίθεται τόσο στην παραπάνω υβριδική όσο και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση ωστόσο προς το παρόν η ιταλική φίρμα δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο.  Αυτό που έχει ανακοινώσει είναι ότι το νέο supercar θα έχει εξαιρετικά περιορισμένο τιράζ με τις σχετικές πληροφορίες να αναφέρουν ότι αυτό έχει ήδη προπωληθεί.

Σε αισθητικό επίπεδο αυτό που έχει γνωστό πλην των ελάχιστων λεπτομερειών που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα -δημιουργώντας ίσως περισσότερες απορίες από όσες λύνουν- το ιταλικό supercar θα φέρει επιρροές από την εμβληματική 33 Stradale.

Sports in

Κασσελάκης στο TikTok: Η δίαιτα, το «welcome to Leros» και η ερώτηση για τη… Φάρλι

Στο βίντεο, ο Στέφανος Κασσελάκης περιγράφει με χιούμορ τις χαρές αλλά και τα «ζόρια» της «ναυτικής» περιοδείας του, ενώ στέλνει και τα μηνύματά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024