Πληθαίνουν τα περιστατικά πνιγμών στις παραλίες της χώρας μας τους καλοκαιρινούς μήνες.
Το τελευταίο αφορά σε έναν πνιγμό, ο οποίος σημειώθηκε σε παραλία της Χαλκιδικής.
Πιο συγκεκριμένα, ένας 77χρονος ανασύρθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, χωρίς τις αισθήσεις του από την θαλάσσια περιοχή της Ολυμπιάδας.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ στον άνδρα έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από ναυαγοσώστη που ήταν στην παραλία.
Ο 77χρονος μεταφέρθηκε με όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πολύγυρου Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Το Β’ Λιμενικό Τμήμα Σταυρού του Λιμεναρχείου Ιερισσού, ανέλαβε την προανάκριση για το τραγικό περιστατικό, ενώ διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, στην σορό του άνδρα, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του 77χρονου.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).