Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη διακινητής μεταναστών - Έκρυβε τρία άτομα στο πορτ μπαγκάζ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη διακινητής μεταναστών – Έκρυβε τρία άτομα στο πορτ μπαγκάζ

Ο 33χρονος άνδρας, αφού ακινητοποίησε το όχημά του, προσπάθησε να διαφύγει πεζός, ωστόσοι οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ τον ακινητοποίησαν.

Σε μια επεισοδιακή σύλληψη ενός άνδρα για διακίνηση μεταναστών προχώρησαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης πέρασε χειροπέδες σε 33χρονο από τη Συρία, για παράνομη μεταφορά – προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, καθώς και για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων, οδήγηση άνευ αδείας ικανότητας οδήγησης και υπεξαίρεση.

Ο 33χρονος Σύρος κινείτο με το ΙΧ του στην Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, μετά τα Νέα Κερδύλλια, και ο οποίος μετά από σήματα στάσης των αστυνομικών εισήλθε σε αγροτικό δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, ο 33χρονος άνδρας αφού ακινητοποίησε το όχημά του, προσπάθησε να διαφύγει πεζός, ωστόσο οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, με τον ίδιο να προβάλλει ιδιαίτερα σθεναρή αντίσταση.

Μετά από έρευνα στο ΙΧ του 33χρονου Σύρου, οι Αρχές εντόπισαν στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του τρεις παράτυπους μετανάστες, δύο από τη Συρία και έναν από το Μαρόκο.

Οι τρεις μετανάστες δεν έφεραν ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ το αυτοκίνητο που οδηγουσε ο 33χρονος είχε υπεξαίρεση την 19-07-2023 σε Τμήμα Ασφαλείας της Αττικής.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024