Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ζιζέλ: Το μοντέλο έκλεισε τα 43 – Οι διακοπές με τη δίδυμη αδελφή της

Ζιζέλ: Το μοντέλο έκλεισε τα 43 – Οι διακοπές με τη δίδυμη αδελφή της

Η Ζιζέλ, η δίδυμη αδελφή της και τα παιδιά τους γιόρτασαν τα 43α γενέθλια της Ζιζέλ στο βουνό.

Η Ζιζέλ έκλεισε τα 43 και το μοντέλο γιόρτασε τα γενέθλιά της οικογενειακά.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο από τη Βραζιλία πέρασε την ημέρα των γενεθλίων της με μαζί με τη δίδυμη αδελφή της και τις κόρες τους.

Η Ζιζέλ ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες στο Instagram, θέλοντας να μοιραστεί με το κοινό της το πώς πέρασε με την οικογένειά της στα μαγευτικά βουνά.

Η Ζιζέλ ευχαριστείτε τους θαυμαστείς της για τις ευχές.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο έγραψε κάτω από τη λεζάντα:

«Ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους βρήκαν το χρόνο να μας συγχαρούν και να στείλουν θετική ενέργεια για τα γενέθλιά μας. Είμαι τόσο τυχερή που τα πέρασα με τη δίδυμη αδελφή μου και τα κοριτσάκια μας. Αισθάνομαι ευλογημένη που περιβάλλομαι από τόση αγάπη».

Δείτε τις φωτογραφίες

Ο χωρισμός από τον Τομ Μπρέιντι

Τίτλοι τέλους έπεσαν για τον γάμο της Ζιζέλ και του Τομ Μπρέιντι πέρσι τον χειμώνα, οι οποίοι μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και έχοντας αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του πλανήτη και ο επί 7 φορές νικητής του Super Bowl έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιό τους.

«Φτάσαμε σε αυτήν την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί. Είμαστε ευλογημένοι με όμορφα και υπέροχα παιδιά που θα συνεχίσουν να είναι το κέντρο του κόσμου μας από κάθε άποψη», είχε γράψει σε story του στο Instagram ο Τομ Μπρέιντι.

Παράλληλα, είχε σημειώσει: «Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί ως γονείς για να διασφαλίσουμε ότι θα λαμβάνουν πάντα την αγάπη και την προσοχή που τους αξίζει».

Μπορεί το ζευγάρι να δηλώνει ότι θα παραμείνει ενωμένο σε ό,τι αφορά τα παιδιά τους, όμως ήδη έχει ξεκινήσει η συζήτηση για την τεράστια περιουσία τους.

Σύμφωνα με την DailyMail, η περιουσία του μοντέλου υπολογίζεται σε περίπου 400 εκατομμύρια δολάρια και του αθλητή στα 330 εκατομμύρια δολάρια ενώ μαζί έχουν σπίτια σε Νέα Υόρκη, Μαϊάμι, Μοντάνα και Κόστα Ρίκα.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024