Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μελίνα Νικολαΐδη: «Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά» - Η ανάρτηση για τα γενέθλια της μαμάς της

Μελίνα Νικολαΐδη: «Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά» – Η ανάρτηση για τα γενέθλια της μαμάς της

Η ευχή της Μελίνας Νικολαΐδη για τα γενέθλια της μητέρας της, Δέσποινας Βανδή.

Η Δέσποινα Βανδή γιορτάζει σήμερα, 22 Ιουλίου, τα γενέθλιά της και το πρώτο μήνυμα με ευχές που έλαβε δεν ήταν άλλο από αυτό της κόρης της.

Η Μελίνα Νικολαΐδη, μέσα από το προφίλ της στο Instagram, ανέβασε ένα story με τις δυο τους και έγραψε στην λεζάντα μία πολύ όμορφη ευχή για τα γενέθλια της μητέρα της.

«Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά, στον καλύτερο άνθρωπο που θα μπορούσε να μας δώσει το σύμπαν! Είμαστε ευγνώμονες! Σου αξίζουν το φεγγάρι και τα αστέρια».

Η ανάρτησή της

Οι διακοπές στην Κρήτη

Η Δέσποινα Βανδή φαίνεται πως περνά μαζί με την κόρη της το καλοκαίρι ενώ μαζί τους βρίσκεται και ο σύντροφος της, Βασίλης Μπισμπίκης.

Η τραγουδίστρια ανήρτησε ένα βίντεο και μια σειρά από φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο, δείχνοντας πόσο υπέροχα περνά το καλοκαίρι της στο πλευρό τους.

Η κόρη της Δέσποινα Βανδή διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις με τον σύντροφο της μητέρας της και μάλιστα πολλές φορές απολαμβάνουν διακοπές οι 3 τους. Πιο διακριτική σχέση κρατά ο γιος της τραγουδίστριας Γιώργος που αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις με τη διάσημη μητέρα του.

@desp1navandiofficial A day in Crete🏝️❤️🛫 #fyp #foryoupage #tiktok #summer #greektiktok ♬ Lovely Day Austin Millz Remix – Austin Millz

Λίγες ημέρες πριν φύγουν για διακοπές, είχαν παρευρεθεί όλοι στο πάρτι γενεθλίων του Δημήτρη Γιαννέτου, το οποίο έγινε μαζί με εκείνο του συζύγου της Καλομοίρας, Γιώργου Μπούσαλη.

Ο γνωστός hairstylist δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων του και, μεταξύ άλλων, δημοσίευσε και ένα στιγμιότυπο με τον Βασίλη Μπισμπίκη, τη Δέσποινα Βανδή και την κόρη της τραγουδίστριας, η Μελίνα Νικολαΐδη.

Μάλιστα, αν και το πάρτι είχε θέμα το λευκό, δηλαδή όλοι οι καλεσμένοι έπρεπε να φορούν λευκά ρούχα, ο ηθοποιός δεν αποχωρίστηκε το μαύρο μπλουζάκι και το μαύρο παντελόνι του ενώ και η τραγουδίστρια προτίμησε το μωβ, όπως και η κόρη της, σπάζοντας έτσι το dress code.

«Τα 40α γενέθλιά μου έχουν να κάνουν με λεοπάρ μαγιό και καλούς φίλους» έγραψε ο Δημήτρης Γιαννέτος στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Sports in

Ισπανικός «εμφύλιος» στον τελικό του BCL

Η Μάλαγα πέρασε από τον χθεσινό δεύτερο ημιτελικό και θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη στον τελικό του BCL.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024