Στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας φορώντας την φανέλα της Κλουζ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, με τον 32χρονο να επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από δύο χρόνια απουσίας και τις θητείες σε Αλ Φάιχα (Σαουδική Αραβία) και Κχορ Φακάν (ΗΑΕ).
Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε από τη Κλουζ, της οποίας το πρωτάθλημα έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κλουζ:
«Καλώς ήρθες Παναγιώτη Ταχτσίδη!
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Έλληνας διεθνής, Παναγιώτης Ταχτσίδης, είναι ο νέος μέσος της ομάδας μας!
Κάνοντας αξιοσημείωτη καριέρα, με 354 παιχνίδια, ο Παναγιώτης έπαιξε 156 παιχνίδια στη Serie A για τις Ρόμα, Τορίνο, Κάλιαρι, Λέτσε, Τζένοα, Ελλάς Βερόνα, Κατάνια και Τσεζένα. Ο 32χρονος μέσος έχει αγωνιστεί στην πατρίδα του σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, στη Σαουδική Αραβία για Αλ Φαΐχα, αλλά και στα ΗΑΕ για Κορ Φακάν
Σε ηλικία 21 ετών ο ποδοσφαιριστής κλήθηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη εθνική Ελλάδος, για την οποία έπαιξε 25 φορές, και με τις οποίες συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014
Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!»
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.