Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Φενέρ διώχνει τον Καλάθη – Πόσα ζητάει για να αποχωρήσει ο Έλληνας γκαρντ

Η Φενέρ διώχνει τον Καλάθη – Πόσα ζητάει για να αποχωρήσει ο Έλληνας γκαρντ

Η Φενέρ μετά και τις τελευταίες προσθήκες στα γκαρντ, θέλει να... ξεφορτωθεί τον Καλάθη που δηλώνει πως δεν το... κουνάει από την Πόλη αν δεν πληρωθεί όλο το συμβόλαιο που του απομένει.

Η Φενέρ είναι μια από τις πιο κινητικές ομάδες στο μεταγραφικό παζάρι της Euroleague, έχοντας ενισχυθεί τόσο στους ψηλούς μετά την απόκτηση των Σανλί και Παπαγιάννη όσο και στην περιφέρεια.

Εκεί φαντάζει να έχει πραγματική υπεροπλία ως και υπεραριθμία καθώς μαζί με τον Μαντάρ που ήρθε από την Παρτιζάν και τον πρώην ΝΒΑερ Ραούλ Νέτο που είναι σχεδόν κλεισμένος από τον τουρκικό σύλλογο, υπάρχουν ήδη οι Ντόρσεϊ, Γκούντουριτς, Γουίλμπεκιν, Μαχμούτογλου και Καλάθης.

Τον τελευταίο έχει εκτός των πλάνων του για την ερχόμενη σεζόν ο κόουτς Ιτούδης και οι Τούρκοι προσπαθούν να σπάσουν το συμβόλαιό του Έλληνα γκαρντ. Ωστόσο ο Καλάθης δεν λέει να αποχωρήσει αν δεν πληρωθεί όλο το συμβόλαιο που του απομένει, διεκδικώντας ένα ποσό που ανέρχεται στα 1.475.000 ευρώ.

Λύση ακόμα δεν έχει βρεθεί καθώς ο 34χρονος πλε μέικερ δεν δείχνει ως ώρας διάθεση συμβιβασμού, ωστόσο οι Τούρκοι αναμένεται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να βρουν άκρη, ακόμα και ενδίδοντας στα «θέλω» του Καλάθη, αφού δεν φείδονται χρημάτων.

Κάτι που απέδειξαν και με τις μεταγραφές που πραγματοποίησαν αλλά και με τις ανανεώσεις με σημαντικές αναπροσαρμογές προς τα πάνω στα συμβόλαια τριών κομβικών παικτών τη σεζόν που προηγήθηκε, των Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, Ντεσόν Πιέρ και Μάρκο Γκούντουριτς.

Και μέσα σε όλα έρχεται και η Παρτιζάν με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που… καραδοκούν και παρακολουθούν στενά την υπόθεση, έτοιμοι να «ευχαριστήσουν» την Φενέρ, μιας και ο Καλάθης είναι ένας από τους μεγάλους στόχους του Σέρβου τεχνικού που βλέπει στο πρόσωπο του έμπειρου γκαρντ, τον ιδανικό κουμανταδόρο της νέας ανανεωμένης Παρτιζάν που ετοιμάζει.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024