Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Nέα πανίσχυρη plug-in υβριδική έκδοση για την Porsche Cayenne

Nέα πανίσχυρη plug-in υβριδική έκδοση για την Porsche Cayenne

H Porsche προαναγγέλλει την νέα κορυφαία plug-in υβριδική έκδοση του μεγαλύτερου SUV της η οποία θα προσφέρει περισσότερη ισχύ από κάθε άλλη έκδοση της Cayenne

Αν και η πλειονότητα των εκδόσεων της νέας Cayenne έχει ήδη αποκαλυφθεί η γερμανική φίρμα ανακοίνωσε την εξέλιξη μιας νέας έκδοσης η οποία θα αναλάβει να υποκαταστήσει την κορυφαία plug-in υβριδική V8 που δεν διατίθεται πια στην ευρωπαϊκή επικράτεια λόγω των ολοένα αυστηρότερων προδιαγραφών εκπομπών ρύπων.

Η νέα έκδοση που δεν αποκλείεται να ονομάζεται και πάλι Turbo S E-Hybrid  συστήνεται αρχικά ως ισχυρότερη Cayenne που έχει υπάρξει ποτέ, υποσχόμενη απόδοση που θα ξεπερνά τους 700 ίππους και τα 900 Nm ροπής, χάρη και πάλι στην παρουσία ενός plug-in υβριδικού συνόλου.

Αν και η Porsche δεν κοινοποιεί τις προδιαγραφές του αναμένεται να αποτελείται από ένα ICE κινητήρα με ισχύ έως 500 ίππους και ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 200 ίππων. Κρίσιμο ρόλο στην αυξημένη αποδοτικότητα της έκδοσης θα διαδραματίζει μιας νέας τεχνολογίας και μεγαλύτερη μπαταρία η οποία θα παρέχει έως και κατά 30% περισσότερη απόδοση αλλά και θα συνοδεύεται από κύκλωμα ταχείας φόρτισης.

Αυτό που διευκρινίζει η Porsche είναι ότι η νέα plug-in υβριδικής έκδοση θα έχει μέγιστη ταχύτητα 300 χλμ./ώρα χωρίς προς το παρόν ωστόσο η γερμανική φίρμα να δημοσιοποιεί τον χρόνο επιτάχυνσης από 0-100 χλμ./ώρα αν και δεδομένα θα είναι μικρότερος από 3,8 δευτερόλεπτα, δηλαδή τον χρόνο της V8 plug-in υβριδικής έκδοσης.

Όπως και να έχει θα μάθουμε περισσότερα πολύ σύντομα καθώς η Porsche σχεδιάζει την πρεμιέρα της νέας κορυφαίας έκδοσης της Cayenne στην έκθεση του Μονάχου το προσεχές φθινόπωρο.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024