Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό στην Αυστρία

Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό στην Αυστρία

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Σαμπάχ απο το Αζερμπαϊτζάν λίγο πριν επιστρέψει στη βάση του. «Πρώτη» για Ιμπόρα και Κίνι

Βασικό στάδιο προετοιμασίας τέλος για τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι δίνουν το μεσημέρι με αντίπαλο τη Σαμπάχ το τελευταίο τους φιλικό παιχνίδι επί Αυστριακού εδάφους (13:00) και το βράδυ παίρνουν την πτήση Μόναχο-Αθήνα για την επιστροφή στο σπίτι.

Ένας ακόμη κύκλος κλείνει λοιπόν για την ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Και επί της ουσίας από την επόμενη εβδομάδα ανοίγει ένας νέος. Εκείνος που ουσιαστικά αφορά πλέον στο πρώτο αγωνιστικό μοντάρισμα της σεζόν με θέα στους προκριματικούς του Europa League.

Θυμίζουμε ότι με βάση το πρόγραμμα η ομάδα έχει «ρεπό» την Πέμπτη και τη Παρασκευή και ξαναπιάνει δουλειά το απόγευμα του Σαββάτου στο Ρέντη (22/7) ως ότου την Τρίτη (25/7) αναχωρήσει για τη Σκωτία και το μεγάλο φιλικό παιχνίδι με τους Ρέιντζερς (26/7) που έχει τον τίτλο μιας άτυπης «πρόβας τζενεράλε» πριν από τα προκριματικά (10/8).

Θα μείνει ο Ολυμπιακός στην Γλασκώβη ως τις 28 και από εκεί θα πετάξει για την Αγγλία προκειμένου να δώσει ένα ακόμη φιλικό, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Νόριτς (29/7). Μια κλασική περίοδος μονταρίσματος λοιπόν αυτή που έρχεται. Όλα όμως με τη σειρά τους.

Τι περιμένουμε να δούμε σε αυτό το τελευταίο τεστ στο Τιρόλο το μεσημέρι κόντρα στην Σαμπάχ από το Αζερμπαϊτζάν; Πρωτίστως τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τον Βιθέντε Ιμπόρα και τον Κίνι να παίρνουν τα πρώτα λεπτά συμμετοχής τους –αν και η αλήθεια είναι πως χθες ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ το άφησε «ανοιχτό» αν θα παίξουν, θολώνοντας κάπως τα νερά.

Κατ επέκταση και μια συνέχεια από την σύνθεση που δοκίμασε το πρωί της Δευτέρας στο τελευταίο «διπλό» της ομάδας: Εκείνη όπου ο Ιμπόρα με τον Καρβάλιο και τον Φορτούνη συνυπήρξαν στην καρδιά του 4-2-3-1 σχηματισμού. Ο μόνος που δεδομένα δεν αναμένεται να αγωνιστεί είναι ο Ινμπόμ Χουάνγκ. Ο Κορεάτης όπως και τη Δευτέρα έτσι και χθες συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και λογικά θα προφυλαχθεί από την καταπόνηση αυτού του τεστ

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024