Ο Φαν Ντερ Σαρ βγήκε από εντατική κι έστειλε το πρώτο του μήνυμα
Ο Φαν ντερ Σαρ βγήκε από την εντατική και λίγη ώρα αργότερα έστειλε το πρώτο του μήνυμα από το νοσοκομείο μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.
Ο Έντουιν Φαν Ντερ Σαρ βγήκε απ’ την εντατική μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε τις τελευταίες ημέρες (εγκεφαλική αιμορραγία) κι «ανέβασε» το πρώτο του μήνυμα στον λογαριασμό του στο Twitter, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσοι του ευχήθηκαν και ήταν στο πλευρό του σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές.
Έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, ο παλαίμαχος Ολλανδός γκολκίπερ έγραψε: «Πρώτα από όλα, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για όλα αυτά τα υπέροχα και μηνύματα υποστήριξης. Είμαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ ότι δεν είμαι πλέον στη μονάδα εντατικής θεραπείας.
Ωστόσο, είμαι ακόμα στο νοσοκομείο. Ελπίζω να πάω σπίτι την επόμενη εβδομάδα και να κάνω το επόμενο βήμα στην ανάρρωσή μου».
First of all, we want to thank everyone for all the great and supportive messages.
I’m happy to share that I’m no longer in the intensive care unit. However, I’m still in hospital. I hope to go home next week and take the next step in my recovery! pic.twitter.com/3LSNC72ki0
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ευρωπαϊκό δίπορτο για τον ΟΦΗ. Αν νικήσει τον ΠΑΟΚ παίρνει εισιτήριο, όμως με τη νίκη επί του Λεβαδειακού ελπίζει και για την 5η θέση καθώς τον πλησίασε στους δυο βαθμούς. Τα πλέι οφ (5-8) πήραν φωτιά!