Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια για το τουρνουά Acropolis

Στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια για το τουρνουά Acropolis

Η ΕΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωσε τους Έλληνες φιλάθλους για τα εισιτήρια του φιλικού τουρνουά Acropolis (08-10/08).

Για τη διάθεση των εισιτηρίων του φετινού τουρνουά Acropolis ενημέρωσε η ΕΟΚ μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε. Στην 32η χρονιά του θεσμού, που θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 10 Αυγούστου, η Εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει τις ομάδες της Σερβίας και της Ιταλίας.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Το ιστορικό τουρνουά Aegean Acropolis, που έχει γίνει θεσμός και φτάνει στην 32η χρονιά του, θα αποτελέσει και φέτος το ιδανικό ξεπροβόδισμα στην Εθνική Ανδρών πριν από το ένα μεγάλο ραντεβού.

Μπορείτε να κλείσετε τα εισιτήριά σας ΕΔΩ

Η «επίσημη αγαπημένη» θα δώσει τα δύο τελευταία εν Ελλάδι φιλικά παιχνίδια της στο ΟΑΚΑ απέναντι σε δύο πολύ ισχυρές ομάδες πριν το μεγάλο ταξίδι στην Ασία με τελικό προορισμό τη Μανίλα και το Παγκόσμιο Κύπελλο (25 Αυγούστου-10 Σεπτεμβρίου). Στις 8 Αυγούστου η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Σερβία και στις 10 Αυγούστου την Ιταλία, ενώ ενδιάμεσα-στις 9 Αυγούστου-θα διεξαχθεί η ενδιαφέρουσα αναμέτρηση των δύο φιλοξενούμενων ξένων εθνικών συγκροτημάτων.

Τα εισιτήρια διατίθενται ηλεκτρονικά μέσω της ticketmaster και τιμώνται από 10 ως 100 ευρώ, ενώ η είσοδος σε παιδιά ως 5 ετών είναι δωρεάν. Επίσης, διατίθεται και πακέτο εισιτηρίων που περιλαμβάνει και τους τρεις αγώνες σε προνομιακή τιμή, από 20 ως 200 ευρώ. Παράλληλα, υπάρχουν διαθέσιμες και θέσεις Golden Court για κάθε αγώνα στην τιμή των 150 ευρώ, για τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν e-mail στο eok-tickets@basket.gr.

Κλείστε κι εσείς τη θέση σας δίπλα στην Εθνική ομάδα, η οποία χρειάζεται το χειροκρότημα και την υποστήριξή σας πριν τη μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά της.

*Συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων για το πρώτο εν Ελλάδι φιλικό, στις 4 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ απέναντι στη Σλοβενία, όπου και θα τιμηθεί ο Νίκος Γκάλης για τη μεγάλη προσφορά του. Μπορείτε να εξασφαλίσετε τη θέση σας στη μεγάλη βραδιά ΕΔΩ».

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024