Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυστραλία: Σκότωσε τη σύζυγό του και τραυμάτισε βαριά την κόρη τους την ώρα που του πήγαιναν φαγητό και φάρμακα

Αυστραλία: Σκότωσε τη σύζυγό του και τραυμάτισε βαριά την κόρη τους την ώρα που του πήγαιναν φαγητό και φάρμακα

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 51χρονου

Σοκάρει το φονικό στην Αυστραλία, με δράστη ένα 51χρονο Ελληνοαυστραλό, τον Βασίλη Βεργούλη που πυροβόλησε και σκότωσε την 51χρονη σύζυγό του Αλεξάνδρα, τραυματίζοντας βαριά την 22χρονη κόρη τους, Ντανιέλα, την ώρα που του πήγαιναν φαγητό και φάρμακα.

Το αιματηρό περιστατικό αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αδελαϊδα όταν η αστυνομία ενημερώθηκε για πυροβολισμούς σε σπίτι, στο προάστιο Campbelltown. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο που τους υπέδειξαν, βρήκαν τις δύο γυναίκες να κείτονται αιμόφυρτες στο δρόμο  έξω από το γκαράζ.

Πηγή εικόνας: Sky News Australia

Η αστυνομία βρήκε την 51χρονη Αλεξάνδρα νεκρή, ενώ η Ντανιέλα είχε υποστεί σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Royal Adelaide, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με το Sky News Australia.

Μητέρα και κόρη δέχθηκαν τους πυροβολισμούς την ώρα που έφερναν τρόφιμα και φάρμακα στον 51χρονο Βεργούλη καθώς η οικογένεια ζούσε σε διαφορετικά σπίτια.

Αγνωστα τα κίνητρα

Μετά την φρικτή ανακάλυψη οι αστυνομικοί περικύκλωσαν το σπίτι, με τον 51χρονο, ο οποίος εργάζεται ως φυσικοθεραπευτής, να οχυρώνεται για περίπου τρεις ώρες πριν τελικά να παραδοθεί.

Για την ώρα, πάντως, το κίνητρο των πυροβολισμών που οδήγησαν στον θάνατο της συζύγου του και τον τραυματισμό της κόρης τους, παραμένει άγνωστο.

Στον Βεργούλη απαγγέλθηκαν κατηγορίες για φόνο και απόπειρα δολοφονίας. Δεν ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση και αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο της Αδελαΐδας, σήμερα Δευτέρα.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024