Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Βεζένκοφ βραβεύτηκε από τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας

Ο Βεζένκοφ βραβεύτηκε από τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας

Ο Σάσα Βεζένκοφ παρέλαβε τιμητική πλακέτα από τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας για την προσφορά του στον αθλητισμό της χώρας.

Ένα νέο πρόγραμμα για την υποστήριξη της νεολαίας και της αθλητικής απασχόλησης των εφήβων ήταν το κεντρικό θέμα των συνομιλιών της Δευτέρας (17/7) μεταξύ του πρωθυπουργού της Βουλγαρίας, Νικολάι Ντένκοφ, του πρώην άσου του Ολυμπιακού και νυν ΝΒΑερ, Σάσα Βεζένκοφ, και του υπουργού Αθλητισμού της χώρας, Ντίμιταρ Ιλίεφ.

«Είστε έμπνευση για όλους τους Βούλγαρους. Είμαι πεπεισμένος ότι η επιτυχία σας θα αποτελέσει κίνητρο για τα παιδιά μας να αρχίσουν να ασχολούνται ενεργά με τον αθλητισμό», είπε αρχικά ο Ντένκοφ απευθυνόμενος στον δεύτερο Βούλγαρο αθλητή που θα αγωνιστεί στο ΝΒΑ, με τον Βεζένκοφ να δηλώνει έτοιμος για τη συμμετοχή του στην επερχόμενη εθνική εκστρατεία του υπουργείου Αθλητισμού της χώρας για την προώθηση του αθλητισμού βάσης, στην οποία θα συμμετέχουν ορισμένοι από τους σπουδαίους Βούλγαρους αθλητές.

Ο πρωθυπουργός απένειμε στον Βεζένκοφ τιμητική πλακέτα για την ιδιαίτερη προσφορά του στον βουλγαρικό αθλητισμό, ενώ ο μπασκετμπολίστας του χάρισε τη φανέλα του με το νούμερο 41, με την οποία αγωνίζεται στην Εθνική Ομάδα της Βουλγαρίας.

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024