
Όταν οι γορίλες το έριξαν στα παγωτά λόγω… ζέστης
Τους έδωσαν την τροφή σε παγάκια, για να παίξουν, αλλά κυρίως για να δροσιστούν
Υψηλές θερμοκρασίες έχουν πλήξει όλες τις χώρες της Ευρώπης και την Γερμανία. Θέλοντας να προφυλάξουν τα ζώα, οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου, τους προσέφεραν δροσερές λιχουδιές.
Συγκεκριμένα, έδωσαν στους γορίλες «παγωτό» με φρούτα και γιαούρτι χωρίς ζάχαρη προκειμένου να παίξουν, αλλά και να δροσιστούν από τις υψηλές θερμοκρασίες που έχουν πλήξει την χώρα, τις τελευταίες μέρες.
«Βόμβες πάγου» στους γορίλες
«Σήμερα μοιράσαμε μερικές ‘βόμβες πάγου’ στους γορίλες. Ειδικά όταν έχει ζέστη, είναι πάντα μία ευχάριστη αλλαγή. Τους αρέσει όταν έχει ήλιο να τρώνε κάτι δροσερό», λένε οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου.
Βέβαια, οι υπεύθυνοι μοίρασαν τις δροσερές λιχουδιές και στα γουρούνια, που μετά τον πρώτο δισταγμό, άρχισαν να τις καταβροχθίζουν. Ανάσα δροσιάς πήραν με αυτόν τον τρόπο οι τάπιροι, αλλά και οι ιπποπόταμοι.
Ανεβαίνει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες
Σύμφωνα με τη γερμανική μετεωρολογική υπηρεσία, η θερμοκρασία πρόκειται να ανέβει ακόμα περισσότερο μέσα στις επόμενες ημέρες, με τις υψηλές τιμές να φτάνουν πάνω από τους 30 βαθμούς Κελσίου.
Ένα είναι το σίγουρο πάντως, πως όση ζέστη και αν έχει, με τον τρόπο που βρήκαν οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου, τα ζώα θα μπορούν να διασκεδάσουν στο νερό και θα τρώνε τα… παγωτά τους.
Δείτε το βίντεο
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/5): Δράση με το φινάλε της Super League, το Μύκονος-Παναθηναϊκός και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Αναστάτωση σε πτήση της Qantas – Επιβάτης έβριζε το πλήρωμα και δάγκωσε αεροσυνοδό
- Μόσχα: Ουκρανική επίθεση με πάνω από 120 drones – Τρεις νεκροί και τουλάχιστον 17 τραυματίες
- Κεραυνοί Δένδια (και δική του πλατφόρμα) κατά «επιτελικού κράτους» Μητσοτάκη – «Καρφιά» Κικίλια για την «ψυχή της παράταξης»
- Το «άγνωστο» burnout: Το βάρος της ευθύνης μπορεί να σε εξαντλήσει;
- ΣΥΡΙΖΑ: Καταλύτης η διαγραφή Πολάκη για ξεκαθάρισμα πριν το κόμμα Τσίπρα




