Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παγκόσμιο υγρού: Έκτες οι Πλατανιώτη – Μαλκογεώργου στο τεχνικό ντουέτο

Παγκόσμιο υγρού: Έκτες οι Πλατανιώτη – Μαλκογεώργου στο τεχνικό ντουέτο

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου, πήραν την έκτη θέση στο τεχνικό ντουέτο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη και η Σοφία Μαλκογεώργου κατέλαβαν την έκτη θέση του τεχνικού προγράμματος του ντουέτου, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Φουκουόκα.

Οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης βελτίωσαν ελάχιστα τη βαθμολογία τους σε σχέση με τον προκριματικό (238.4784 έναντι 236.1667β. την Παρασκευή) και κέρδισαν μία θέση, σε έναν τελικό όπου υπήρξαν πάρα πολλές και μεγάλες ανακατατάξεις.

Χαρακτηριστικότερη περίπτωση, οι Γιαπωνέζες Μόε Χίγκα και Μασίρο Γιασουνάγκα, οι οποίες είχαν περάσει οριακά ως 12ες, αλλά στον τελικό ανέτρεψαν όλα τα δεδομένα και πήραν το χρυσό μετάλλιο με 273.9500 βαθμούς. Τη δεύτερη θέση πήραν οι Ιταλίδες Λίντα Τσερούτι και Λουκρέτσια Ρουτζιέρο (8ες στον προκριματικό) με 263.0334β. και την τρίτη οι Ισπανίδες Αλίσα Οζόγκινα και Ιρις Τίο Κάσας (9ες στον προκριματικό) με 257.8368β.

Το απρόβλεπτο που φέρνει στην καλλιτεχνική κολύμβηση ο νέος κώδικας βαθμολόγησης επιβεβαιώθηκε από την αποτυχία των πρώτων τριών ζευγαριών της περσινής διοργάνωσης.

Οι δίδυμες αδελφές Λιουνγί και Κιανγί Γουάνγκ από την Κίνα, που ήταν το μεγάλο φαβορί, έμειναν στην τέταρτη θέση, οι Ελληνίδες Άννα-Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή, που αγωνίζονται για την Αυστρία, στην πέμπτη, ενώ οι Ουκρανές Μαρίνα και Βλαντισλάβα Αλεξίιβα «καταποντίστηκαν» στη δέκατη θέση.

Η πρώτη οκτάδα του τελικού στο τεχνικό πρόγραμμα του ντουέτου:

Sports in

Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Κααμπί (pic)

O Αγιούμπ Ελ Κααμπί, είναι υποψήφιος για MVP των πρώτων ημιτελικών στο Europa Conference League αλλά και για το καλύτερο γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024