Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Μαλέσκου: «Έτσι θέλουµε να µεγαλώσουµε το παιδάκι µας»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Έτσι θέλουµε να µεγαλώσουµε το παιδάκι µας»

Η παρουσιάστρια μιλά για την κόρη της, την μητρότητα και αποκαλύπτει τα επαγγελματικά της σχέδια.

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια, που πριν λίγους μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, «άνοιξε» την καρδιά της και μίλησε για την μητρότητα, τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο ∆ανιά ενώ αποκάλυψε και τα επαγγελματικά της σχέδια.

Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε ότι ο ερχομός της κόρης της έχει αλλάξει τη ζωή της και πως ο θρησκευτικός γάµος δεν είναι στα άµεσα σχέδιά τους.

«Οι µέρες κυλάνε πολύ γρήγορα και είναι όλα πρωτόγνωρα διαφορετικά. ∆ύσκολα και όµορφα µαζί. Η καθηµερινότητά µου έχει αλλάξει. Μαζί της κι εγώ. Νιώθω τόσο γεµάτη, τόσο ήρεµη και ώριµη µαζί. Η φροντίδα ενός µωρού απαιτεί αφοσίωση και τη µέγιστη δυνατή ενέργειά σου 24 ώρες την ηµέρα», είπε αρχικά για την μητρότητα στο «Secret».

Και πρόσθεσε: «Πραγµατικά θαυµάζω όλες αυτές τις µαµάδες εκεί έξω που δίνουν το είναι τους καθηµερινά για την ανατροφή των παιδιών τους, πόσω µάλλον όταν χρειάζεται να εργάζονται κιόλας παράλληλα».

Στη συνέχεια μίλησε για την κόρη της: «Η µικρούλα µας είναι µόλις 2 µηνών και 6 ηµερών. Μια σταλιά ανθρωπάκι. Το διάστηµα αυτό δεν εργαζόµουν και όλη µου η έγνοια και η προσοχή επέλεξα να δοθεί στο παιδί µου. Ηταν σηµαντικό τόσο για εκείνη όσο και για εµένα».

«Όλα για κάποιον λόγο γίνονται»

Αναφορικά με τα επαγγελµατικά της σχέδια, η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε: «Σίγουρα θέλω να επιστρέψω επαγγελµατικά σε αυτό που πολύ αγαπώ να κάνω, σε µια συνθήκη που θα µου ταιριάζει. Βλέπω τα πράγµατα πολύ διαφορετικά πια και το διάστηµα που παρακολουθούσα τηλεόραση, χωρίς να συµµετέχω, µου έκανε καλό. Τελικά, όλα για κάποιον λόγο γίνονται».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα πραγματοποιήσει θρησκευτικό γάμο, απάντησε: «Ο θρησκευτικός γάµος δεν είναι στα άµεσα σχέδιά µας, ωστόσο θα ήθελα πολύ να γίνει κάποια στιγµή. Ξέρω ότι θα δώσει χαρά και στους δικούς µου, που δεν ήταν κοντά µας στον πολιτικό γάµο, µιας και επιλέξαµε να είναι µόνο για εµάς τους δύο (λόγω εγκυµοσύνης). Γενικώς, ως ζευγάρι κινούµαστε σε ρυθµούς που εξυπηρετούν εµάς και την ισορροπία της οικογένειάς µας, χωρίς «πρέπει». Έτσι θέλουµε να µεγαλώσουµε και το παιδάκι µας».

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024