
Προχωρημένες επαφές ΠΑΟΚ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας για Καρασκάλ
Ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με δημοσίευμα βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Κολομβιανό μεσοεπιθετικό Χόρχε Καρασκάλ.
Μια από τις προτεραιότητες του μεταγραφικού σχεδιασμού του ΠΑΟΚ είναι η απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, που θα τον κάνει πιο επικίνδυνο αλλά και αποτελεσματικό απέναντι στις αντίπαλες άμυνες.
Για τον σκοπό αυτό, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη σε επαφές με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την απόκτηση του Χόρχε Καρασκάλ. Ο 25χρονος διεθνής Κολομβιανός αγωνίζεται κυρίως ως μεσοεπιθετικός ενώ έχει την δυνατότητα να καλύψει και την αριστερή πτέρυγα, συγκλίνοντας προς τα μέσα αφού είναι δεξιοπόδαρος.
Αποκτήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας πέρσι το καλοκαίρι έναντι 6 εκατομμυρίων ευρώ και είχε μια καλή σεζόν στη Ρωσία με 6 γκολ και 6 ασίστ σε 34 ματς πρωταθλήματος και Κυπέλλου.
Όπως αναφέρει ο Ρομάνο, ο ΠΑΟΚ συζητά με τον ρωσικό σύλλογο για την απόκτηση του παίκτη έναντι 4.5 εκατομμυρίων ευρώ συν ρήτρα μεταπώλησης που θα φτάνει το 50%, ενώ έχει ήδη προταθεί στον Καρασκάλ συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.
Excl: Greek side PAOK opened talks with CSKA Moscow to sign Jorge Carrascal on permanent deal. ????
Talks ongoing for €4.5m plus 50% sell on clause to CSKA — three year deal offered to Carrascal. pic.twitter.com/GFgYW59iuG
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 15, 2023

- Ουκρανία: Η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να προστατεύσει τα λιμάνια και τις εξαγωγές σιτηρών
- «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει τη Γαλλία μετά το τέλος του Μουντιάλ» (pic)
- Κύπρος: Ποιοι άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου
- Τσουκαλάς: Η διαφθορά είναι ένας φόρος που έχει επιβάλει στην κοινωνία ο Μητσοτάκης για να κερδίζουν οι κολλητοί
- Φωτιά έξω από τη Σουρωτή Θεσσαλονίκης – Ηχησε το 112
- Φωτιά στο Ηράκλειο: Ήχησε το 112 για εκκένωση Μελιδοχωρίου και Βοριά


