Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τελικά το… χέρι μετράει! Δεξιόχειρες ή αριστερόχειρες οι καλύτεροι εραστές;

Τελικά το… χέρι μετράει! Δεξιόχειρες ή αριστερόχειρες οι καλύτεροι εραστές;

Οι δεξιόχειρες και οι αριστερόχειρες μπορεί να έχουν πάρα πολλές ομοιότητες και όμως μια διαφορά τους θα σας εκπλήξει

Σε ένα κεραυνοβόλο έρωτα είσαι υποχρεωμένος να ακολουθήσεις την καρδιά σου. Τι γίνεται όμως όταν έχει την ευκαιρία να διαλέξεις ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να γίνουν ο μεγάλος έρωτας.

Εκτός από το ύψος, το βάρος, το χρώμα των μαλλιών, το χιούμορ, την ευγένεια και -γιατί όχι- τον τραπεζικό λογαριασμό υπάρχει άλλο ένα στοιχείο που μπορεί να σας βοηθήσει στην τελική επιλογή.

Δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας; Μπορεί το δίλημμα να μοιάζει άσχετο με τον έρωτα και όμως δεν είναι καθόλου. Παρόλο που οι αριστερόχειρες σύμφωνα με διάφορες μελέτες είναι περισσότερο δημιουργικοί και εκπληκτικοί τύποι, ένας δεξιόχειρας μπορεί να σας κατακτήσει. Και αυτό γιατί σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένο ο δεξιόχειρας εκφράζει καλύτερα τα συναισθήματά του.

Η επιδεξιότητα στο δεξί χέρι, το «καλό» ενός δεξιόχειρα, συνδέεται με τη λειτουργία του αριστερού ημισφαιρίου του εγκεφάλου, ενώ το αριστερό χέρι με το δεξί ημισφαίριο. Το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου, με τη σειρά του, σχετίζεται με την ευφράδεια λόγου και άλλες γλωσσικές δεξιότητες.

Επομένως, ένας δεξιόχειρας είναι πιθανότερο να σας γοητεύσει με τις συζητήσεις που θα κάνετε μαζί του – είτε πρόκειται για σοβαρά θέματα είτε για dirty talks στο σεξ. Από εκεί και πέρα, φυσικά, πρέπει να συντρέχουν και άλλοι παράγοντες για να εξελιχθεί η σχέση.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πόσο διαφορετικά λειτουργεί ο εγκέφαλος στις δύο περιπτώσεις

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024