Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καμπότζη: Μητέρα έσωσε το μωρό της λίγο πριν καταρρεύσει το ταβάνι του σπιτιού τους

Καμπότζη: Μητέρα έσωσε το μωρό της λίγο πριν καταρρεύσει το ταβάνι του σπιτιού τους

Σοκάρουν τα δραματικά δευτερόλεπτα λίγο πριν την κατάρρευση της οροφής

Κόβει την ανάσα το βίντεο που έρχεται από την Καμπότζη και απεικονίζει μία μητέρα να σώζει το παιδί της λίγα δευτερόλεπτα πριν καταρρεύσει το ταβάνι του σπιτιού της.

Το περιστατικό συνέβη στις 3 Ιουλίου στην πρωτεύουσα της Πνομ Πεν. Όλα κυλούσαν ήρεμα για την Pip Srey, η οποία – όπως φαίνεται και στο βίντεο – κρατούσε στην αγκαλιά της ένα μωρό, ενώ στο δωμάτιο βρίσκονται άλλα τρία μικρά παιδιά, μέχρι που ξαφνικά ακούστηκε ένας περίεργος ήχος.

Δύο από τα παιδιά άρχισαν να τρέχουν ουρλιάζοντας και η Srey, κρατώντας πάντα στην αγκαλιά το βρέφος, έτρεξε να σωθεί κι εκείνη μαζί τους. Τότε αντιλήφθηκε πως πίσω είχε μείνει ένα παιδί, το οποίο βρισκόταν σε καροτσάκι για μωρά.

Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, τα οποία αποδείχτηκαν σωτήρια για τη ζωή του παιδιού, η Srey γύρισε πίσω και άρπαξε το παιδί. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η οροφή κατέρρευσε κι αν δεν ήταν τα γρήγορα αντανακλαστικά της μητέρας, τότε το παιδί θα είχε βρει τραγικό θάνατο κάτω από τα ερείπια.

«Θα είχε πεθάνει αν το ταβάνι έπεφτε πάνω του. Ήταν απλώς το ένστικτό μου να τρέξω μακριά όταν είδα την οροφή να πέφτει. Κάτι με έκανε να κοιτάξω πίσω και τον είδα εκεί, οπότε έτρεξα και τον άρπαξα», είπε η Srey σύμφωνα με το Viral Press.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων, τα αίτια που οδήγησαν στην κατάρρευση της οροφής οφείλονται στην κακή κατασκευή του κτιρίου, αλλά και τις πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις, οι οποίες έκαναν το ταβάνι πιο αδύναμο.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024