Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά

Παναθηναϊκός: Πρώτο φιλικό επί ελληνικού εδάφους κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά

Ο Παναθηναϊκός θα τεστάρει απόψε (22:00) στη Λεωφόρο τις δυνάμεις του κόντρα στη Χάποελ Μπε Σεβά στο πρώτο του φιλικό επί ελληνικού εδάφους...

Η Λεωφόρος ανοίγει ξανά τις πύλες της με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται απόψε το βράδυ (22:00) τη Χάποελ Μπερ Σεβά στο πρώτο του φιλικό επί ελληνικού εδάφους.

Οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί σε αυτά τα φιλικά κατά τα οποία ο Σέρβος τεχνικός προσπαθεί να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, προκειμένου η ομάδα του να είναι έτοιμη ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League με αντίπαλο τη Ντνίπρο.

Μάλιστα η αλλαγή της ώρας από 20:30 σε 22:00 λόγω του καύσωνα δίνει την δυνατότητα στον κόσμο του τριφυλλιού να σπεύσει στη Λεωφόρο, προκειμένου να δει τον Παναθηναϊκό της νέας σεζόν για πρώτη φορά από κοντά.

Όσον αφορά της σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα, ο έμπειρος τεχνικός προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση αρκετών βασικών ποδοσφαιριστών μιας και ακολουθεί και η πρόβα τζενεράλε κόντρα στη Ράγιο Βαγιεκάνο στο ίδιο γήπεδο (18/7).

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024