
Οριστικό: Στη Φενέρμπαχτσε ο Παπαγιάννης
Ο Γιώργος Παπαγιάννης ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό πως θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε...
Είναι πλέον οριστικό. Γιώργος Παπαγιάννης και Παναθηναϊκός τραβούν χωριστούς δρόμους.
Ο Έλληνας ψηλός ενημέρωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής (14/7) τους ανθρώπους του τριφυλλιού, πως θέλει να κάνει την αλλαγή στην καριέρα συνεχίζοντας στη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη.
Έτσι έπειτα από μια πενταετία ο Παπαγιάννης αλλάζει εικόνες και παραστάσεις και ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.
Ο 26χρονος διεθνής σέντερ θα πλαισιώσει τη θέση «5» της «Φενέρ» μαζί με τους Τζόναθαν Μότλεϊ και Σερτάκ Σανλί, με τους «πράσινους» πλέον να ψάχνουν τον αντικαταστάτη του στην αγορά.
- Δείτε την απονομή των χάλκινων μεταλλίων στην Αγγλία (vid)
- Το Ισραήλ σκότωσε πενταμελή οικογένεια στη Γάζα – Ένα παιδί έλειπε την ώρα της επίθεσης – Δέκα νεκροί συνολικά
- Αποδοκιμασίες επειδή ο Μπέλιγχαμ έδωσε το πέναλτι στον Σάκα για να κάνει χατ τρικ (vid)
- Πώς οι ΗΠΑ ενίσχυσαν την ήπια ισχύ τους με το Μουντιάλ
- Τρομερός Εμπαπέ: Έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία των Μουντιάλ (vid)
- Γαλλία-Αγγλία 4-6: Απίστευτο ματς, οι Άγγλοι προηγήθηκαν 4-0 και παραλίγο να χάσουν την τρίτη θέση (vids)

