Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπάσιμο της Φενέρ για Παπαγιάννη

Μπάσιμο της Φενέρ για Παπαγιάννη

Η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη πιέζει για να αποσπάσει την υπογραφή του Γιώργου Παπαγιάννη, ο οποίος έχει πρόταση ανανέωσης και από τον Παναθηναϊκό.

Η off season έχει ξεκινήσει για τα καλά, με τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης να προχωρούν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό και να κάνουν τις απαραίτητες προσθαφαιρέσεις στα ρόστερ τους. Μια από τις περιπτώσεις των free agents που ξεχωρίζουν στην αγορά του φετινού καλοκαιριού είναι αυτή του Γιώργου Παπαγιάννη.

Το συμβόλαιο του Έλληνα σέντερ με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε και όπως είναι λογικό ο Παπαγιάννης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των… μεγάλων της Euroleague.

Πιο σημαντική περίπτωση είναι αυτή της Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει καιρό το όνομα του διεθνούς σέντερ στη λίστα του, ο οποίος φαίνεται πως θέλει να αντικαταστήσει τον Κώστα Αντετοκούνμπο που αποχώρησε από την Κωνσταντινούπολη με τον ψηλό του Παναθηναϊκού ενδεχομένως να κάνει το αντίστροφο δρομολόγιο.

Όπως αναφέρει λοιπόν ο Ιταλός δημοσιογράφος Ματέο Αντρεάνι, η τουρκική ομάδα έχει πλέον εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον της για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, έχοντας καταθέσει επίσημη πρόταση. Το ίδιο έχουν πράξει και οι «πράσινοι», με τη δική τους προσφορά για ανανέωση ωστόσο να είναι χαμηλότερη.

Θυμίζουμε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Παπαγιάννης βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες με σκοπό να δουλέψει τόσο το σώμα του, όσο και την τεχνική του. Παράλληλα βέβεια εξετάζει και το ενδεχόμενο να βρει κάτι στο NBA που να του ταιριάζει αγωνιστική και οικονομικά. Ο 25χρονος ψηλός έχει θητεία σε δύο ομάδες του μαγικού κόσμου (Κινγκς και Μπλέιζερς) και ίσως θα ήταν μια καλή ευκαιρία να δοκιμάσει ξανά τις δυνατότητές του στην Αμερική. Aν δεν τα καταφέρει ωστόσο θα κληθεί να αποφασίσει σύντομα για το μέλλον του. Αν θα συνεχίσει στο «τριφύλλι» ή θα αποδεχθεί την πρόταση της ομάδας του Ιτούδη.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024