Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χαμός σε όλη την Ευρώπη για Μίροτιτς και Ολυμπιακό!

Χαμός σε όλη την Ευρώπη για Μίροτιτς και Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει «βόμβα» μεγατόνων σε περίπτωση αποχώρησης του Σάσα Βεζένκοφ για το ΝΒΑ, καθώς φέρεται να έχει επαφές με τον Νίκολα Μίροτιτς

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει προχωρήσει ήδη στο πρώτο «μπαμ» με την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ, όμως από εκεί και πέρα τηρεί στάση αναμονής σχετικά με τις επόμενες κινήσεις του λόγω Κώστα Σλούκα και Σάσα Βεζένκοφ.

Οι δυο περιπτώσεις αυτές «καίνε» τους ερυθρόλευκους που περιμένουν να ξεκαθαρίσουν για να γνωρίζουν το πως θα κινηθούν μεταγραφικά. Όσον αφορά την περίπτωση του Βούλγαρου φόργουορντ και το έντονο ενδιαφέρον των Κινγκς, ο Ολυμπιακός και ο Γιώργος Μπαρτζώκας φαίνεται πως έχουν κάνει όλη την προεργασία σε περίπτωση αποχώρησης του MVP της φετινής Euroleague και μάλιστα στοχεύουν σε «βόμβα» μεγατόνων.

Όλη η Ευρώπη εξάλλου βουίζει για τον μεγάλο στόχο των Πειραιωτών αν φύγει ο Βεζένκοφ, που δεν είναι άλλος από τον Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες μέρες από την Μπαρτσελόνα. Ο Ολυμπιακός θέλει να προκαλέσει σεισμό αν δεν καταφέρει να κρατήσει τον καλύτερο παίκτη των τελευταίων δύο ετών στην Ευρώπη με την απόκτηση του Ισπανού, που μέχρι πριν λίγο καιρό αμειβόταν με το μεγαλύτερο συμβόλαιο στη Γηραιά Ήπειρο.

Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με όσα αναφέρουν και στην Ιταλία αλλά και στην Ισπανία, έχει προσεγγίσει την πλευρά του παίκτη και βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, περιμένοντας τις εξελίξεις από την μεριά του Σάσα Βεζένκοφ. Μάλιστα τονίζεται ότι ο ίδιος ο Μίροτιτς «ψήνεται» φουλ στην ιδέα του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, ειδικά με όσα πέτυχαν οι ερυθρόλευκοι φέτος, αλλά και γενικότερα την τελευταία διετία.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θέλει αν φύγει ο Βεζένκοφ, να καλύψει το κενό με έναν παίκτη ίδιου βεληνεκούς και ποιότητας, με τον Μίροτιτς μάλιστα να έχει αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν το πόσο του αρέσει η Ελλάδα. Φυσικά, προς το παρόν δεν υπάρχει το παραμικρό στην περίπτωση από άποψη πρότασης, αφού η προτεραιότητα είναι ο Βεζένκοφ, όμως σύμφωνα και με τα δημοσιεύματα του εξωτερικού, οι Πειραιώτες έχουν κάνει διερευνητική κρούση με τον Μίροτιτς και η πρώτη επαφή ήταν τουλάχιστον ενθαρρυντική.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024