
Θάνατος 16χρονης από το Ωραιόκαστρο: Πέθανε εξαιτίας αλλεργικού σοκ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για τον θάνατο της 16χρονης στο Ωραιόκαστρο.
Από αλλεργικό σοκ πέθανε 16χρονη από το Ωραιόκαστρο, με την είδηση να γεμίζει θλίψη την οικογένεια και τους φίλους της.
Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ oraiokastro24.gr, η άτυχη κοπέλα βρισκόταν σε διακοπές σε περιοχή του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής.
Τι ρώτησε η 16χρονη
Μετά από έξοδο της πήγε για φαγητό όπου κατανάλωσε τη μοιραία τροφή. Όταν έδωσε την παραγγελία της ρώτησε εάν περιείχε το απαγορευμένο για την υγεία της συστατικό η συγκεκριμένη τροφή και, σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, της απάντησαν αρνητικά από το κατάστημα. Έτσι, η 16χρονη ήσυχη κατανάλωσε την επίμαχη τροφή.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα έπαθε αλλεργικό σοκ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το ασθενοφόρο κατέφτασε μετά από 45 λεπτά. Ωστόσο, ήταν πλέον αργά.
Η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει αύριο στο Ωραιόκαστρο.
- «Emily in Paris»: Security με τεράστιες μαύρες ομπρέλες στη Μύκονο προστατεύουν τη Λίλι Κόλινς
- Νέο καμπανάκι από τον ΟΟΣΑ για την παγκόσμια οικονομία
- Μαλδίβες: Ανασύρθηκαν οι σοροί δύο εκ των τεσσάρων Ιταλών δυτών που έχασαν τη ζωή τους σε υποθαλάσσιο σπήλαιο
- ΗΠΑ: Ανεξάρτητη αρχή θα εξετάσει τη νομιμότητα των πληγμάτων εναντίον πλοίων σε Ειρηνικό και Καραϊβική
- Ενδοδημοτική συγκοινωνία για πρώτη φορά αποκτά ο Δήμος Ωραιοκάστρου
- Γερμανία: Κατέρρευσε πολυκατοικία μετά από έκρηξη – Αγνοούνται τρεις άνρθωποι

