Από αλλεργικό σοκ πέθανε 16χρονη από το Ωραιόκαστρο, με την είδηση να γεμίζει θλίψη την οικογένεια και τους φίλους της.
Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ oraiokastro24.gr, η άτυχη κοπέλα βρισκόταν σε διακοπές σε περιοχή του πρώτου ποδιού της Χαλκιδικής.
Τι ρώτησε η 16χρονη
Μετά από έξοδο της πήγε για φαγητό όπου κατανάλωσε τη μοιραία τροφή. Όταν έδωσε την παραγγελία της ρώτησε εάν περιείχε το απαγορευμένο για την υγεία της συστατικό η συγκεκριμένη τροφή και, σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, της απάντησαν αρνητικά από το κατάστημα. Έτσι, η 16χρονη ήσυχη κατανάλωσε την επίμαχη τροφή.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα έπαθε αλλεργικό σοκ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το ασθενοφόρο κατέφτασε μετά από 45 λεπτά. Ωστόσο, ήταν πλέον αργά.
Η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει αύριο στο Ωραιόκαστρο.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων