Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Μύλος» με τη μεταγραφή του Μαντάρ στη Φενέρ – Πάει στη FIBA η Παρτιζάν

«Μύλος» με τη μεταγραφή του Μαντάρ στη Φενέρ – Πάει στη FIBA η Παρτιζάν

Άνω κάτω Παρτιζάν και Φενέρμπαχτσε με τη μεταγραφή του Γιαμ Μαντάρ στους Τούρκους, με την ομάδα του Ομπράντοβιτς να αναμένεται να προσφύγει στη FIBA.

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Γιαμ Μαντάρ προσθέτοντας μια πολύ ποιοτική λύση στην περιφέρειά της, ωστόσο η περίπτωση του Ισραηλινού γκαρντ δεν είναι τόσο απλή.

Μετά την ανακοίνωσή του από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, η Παρτιζάν πέρασε στην αντεπίθεση και μέσω μιας μακροσκελούς ανακοίνωσης αρνείται τη μεταγραφή του Μαντάρ στην τουρκική ομάδα, και τους όρους με τους οποίους έγινε.

Οι κάτοχοι της Αδριατικής Λίγκας αναφέρουν ότι η πλευρά του παίκτη έλυσε μονομερώς το συμβόλαιο και γι’ αυτό θα καταθέσουν προσφυγή στη FIBA, ενώ εκφράζουν και την έντονη δυσαρέσκειά τους προς το πρόσωπο του Μίσκο Ραζνάτοβιτς, τον οποίο θεωρούν αποκλειστικό υπαίτιο για τη συγκεκριμένη εξέλιξη τονίζοντας ότι θα διακόψουν τις δουλειές τους με την εταιρία του.

Όπως αναφέρεται επιπλέον στην επιστολή αν η Φενέρμπαχτσε ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα θέλει να αποκτήσει τον Γιαμ Μαντάρ, τότε μπορεί να καταθέσει επίσημα την πρότασή της και να καταβάλει το σχετικό αντίτιμο.

Sports in

«Μπαμ» με Έσε στην Αργεντινή: Επιλογή του Μασεράνο ο μέσος του Ολυμπιακού

Ο Σαντιάγκο Έσε ετοιμάζεται να φορέσει το εθνόσημο της Αργεντινής. Και είναι προσωπική επιλογή του μεγάλου Χαβιέρ Μασεράνο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024