Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μία ημέρα στα κεντρικά της Google στη Νέα Υόρκη - Play room, πατίνια και διάδρομοι γυμναστικής

Μία ημέρα στα κεντρικά της Google στη Νέα Υόρκη – Play room, πατίνια και διάδρομοι γυμναστικής

Κι όμως κάποιοι άνθρωποι εργάζονται σε αυτό το περιβάλλον

Στην περίπτωση που αναρωτηθήκατε ποτέ πώς μοιάζουν τα κεντρικά γραφεία της Google και πώς είναι άραγε να εργάζεται κανείς εκεί καθημερινώς, πιθανότατα δεν θα το μάθετε ποτέ, ωστόσο χάρη στο Tik Tok και την υπάλληλο Adriana Carvajal μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση έστω και από μακρυά.

Η Adriana έχει τη βάση της στο Δουβλίνο, ωστόσο βρέθηκε για λίγες ημέρες στη Νέα Υόρκη και δεν γινόταν να μην επισκεφτεί τα κεντρικά γραφεία του τεχνολογικού κολοσσού, τα οποία όπως έγραψε «είναι τα πιο εντυπωσιακά που έχει δει».

Εδώ και χρόνια η Google προσπαθεί να δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου οι εργαζόμενοι θα νιώθουν σαν στο σπίτι τους, κάτι που φαίνεται μέσα από τη ξενάγηση της Adriana το έχει καταφέρει και με το παραπάνω.

@adri.zip Os he enseñado la de Dublín muchas veces pero hoy os llevo conmigo a ver una de las oficinas de Google que más me han impresionado 😱🔥. Hola #Google en #NYC ♬ Good Vibes (Instrumental) – Ellen Once Again

Πατίνια, play room και διάδρομοι γυμναστικής

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Adriana όταν μπαίνει κάποιος στο κτίριο της Νέας Υόρκης, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να πάρει ένα πατίνι, προκειμένου να μετακινηθεί στον τεράστιο χώρο.

Ακολουθεί ένα πολύχρωμο play room που θα ζήλευαν μικροί και μεγάλοι. Εκεί θα βρει κανείς από μπασκετάκια και προσομοιωτές Formula 1, μέχρι κονσόλες και τραπέζια ping pong.

Το καλύτερο είναι ο χώρος της κουζίνας με τους αυτόματους πωλητές, τα συρτάρια με τα σνακς και τα ψυγεία με νερά και αναψυκτικά που παρέχονται δωρεάν στους εργαζομένους από την αρχή μέχρι το τέλος της βάρδιάς τους.

Γραφεία σαν… καφετέριες

Υπάρχουν επίσης open space γραφεία που θυμίζουν καφετέρια και στα οποία μπορούν να καθίσουν οι εργαζόμενοι με το laptop τους και να δουλέψουν. Μπορείς να συναντήσεις ακόμη και διαδρόμους γυμναστικής που έχουν στο πάνω μέρος τους ένα γραφείο κι έτσι μπορείς να εργάζεσαι περπατώντας.

Εκεί υπάρχει κι ένα Google Store με μπλουζάκια, τσάντες, κούπες και πολλά ακόμη αντικείμενα που μπορείς να αγοράσεις, ενώ η εταιρεία επιτρέπει στους υπαλλήλους να πάρουν μαζί και το σκύλο τους στο γραφείο κατά τη διάρκεια του ωραρίου τους!

Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024