Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένα νέο ντοκιμαντέρ φωτίζει τέσσερα supermodels των 90s

Ένα νέο ντοκιμαντέρ φωτίζει τέσσερα supermodels των 90s

Το «The Supermodels» του AppleTV+ έρχεται να δείξει πώς η Ναόμι Κάμπελ, η Σίντι Κρόφορντ, η Λίντα Εβανγκελίστα και η Κρίστι Τέρλινγκτον μεταμόρφωσαν τη βιομηχανία της μόδας.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Supermodels», που επικεντρώνεται γύρω από τα τέσσερα supermodels των 90s, θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα streaming στις 20 Σεπτεμβρίου, ενώ το Apple TV+ κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ, το οποίο θα είναι τεσσάρων τμημάτων και επικεντρώνεται στις ζωές των Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβανγκελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον.

Οι τέσσερις γυναίκες έφτασαν σε πρωτοφανή φήμη τις δεκαετίες του ’80 και του ’90, μεγαλώνοντας μαζί ως ομάδα ομοούσια, αδιαχώρητη και εμφανιζόμενες σε πασαρέλες υψηλής μόδας και viral (πριν ανακαλυφθεί ο όρος) μουσικά βίντεο, όπως το «Freedom» του Τζορτζ Μάικλ.

Φιλία για παραδειγματισμό

Το 2020, η Εβανγκελίστα μπήκε στο Instagram της για να μοιραστεί τις σκέψεις της σχετικά με το επερχόμενο project: «Θα ήθελα πολύ να το δουν οι άνθρωποι ως μια γιορτή όχι μόνο για τις ατομικές μας ιστορίες, αλλά και για τη δύναμη της φιλίας, των ονείρων και της επιμονής» έγραφε ένα μέρος του κειμένου της.

Τι πραγματεύεται το ντοκιμαντέρ;

Το «The Supermodels» θα παρουσιάσει τη διαδρομή της καριέρας των τεσσάρων γυναικών, από τη συνάντησή τους στη Νέα Υόρκη τη δεκαετία του ’80 μέχρι τις φιλανθρωπικές, ακτιβιστικές και επιχειρηματικές τους δραστηριότητες σήμερα.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του AppleTV+, το έργο περιγράφεται ως η «απόλυτη ιστορία της εξουσίας και πώς τέσσερις γυναίκες ενώθηκαν για να τη διεκδικήσουν, ανοίγοντας το δρόμο για όσες ακολούθησαν».

Το ντοκιμαντέρ θα εξηγήσει πώς οι τέσσερις γυναίκες άλλαξαν τόσο τη σκηνή του μόντελινγκ όσο και της μόδας, διατηρώντας παράλληλα τους στενούς δεσμούς τους. Με αποκλειστικό υλικό από τα παρασκήνια της πασαρέλας και τις κάμερες, το «The Supermodels» θα παρουσιάσει επίσης πώς τα διάσημα μοντέλα έγιναν ένα οικείο όνομα, εξίσου σημαντικό με τις πολυτελείς μάρκες με τις οποίες συνεργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Υπάρχει τρέιλερ;

Τη Δευτέρα, το AppleTV+ κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ διάρκειας δευτερολέπτων που δείχνει τις τέσσερις «θεές» των 90s να κάθονται σε καρέκλες σκηνοθέτη πίσω από ένα αυστηρό λευκό φόντο. Πίσω από την κάμερα, μια μη αναγνωρίσιμη φωνή κάνει σε κάθε γυναίκα μια και μόνη ερώτηση: «Τι είναι σούπερ μόντελ;»

Το τρέιλερ τελειώνει γρήγορα πριν κάθε γυναίκα προλάβει να δώσει την απάντησή της.

Ποιος σκηνοθέτησε το ντοκιμαντέρ;

Σε συνεργασία με τις εταιρείες Imagine Documentaries και One Story Up, το «The Supermodels» σκηνοθετήθηκε από τους Roger Ross Williams και Larissa Bills.

Ο Williams έγραψε ιστορία το 2010, καθώς έγινε ο πρώτος Αφροαμερικανός σκηνοθέτης που κέρδισε Όσκαρ.

Δείτε το teaser βίντεο 

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024