Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκάρει η άγρια δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα - Γνωστή τρανς χορεύτρια το θύμα

Σοκάρει η άγρια δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα – Γνωστή τρανς χορεύτρια το θύμα

Η άγρια δολοφονία της τρανς γυναίκας, παραμένει για την ώρα ένα μυστήριο

Σε τρανσέξουαλ χορεύτρια ανήκει η σορός, που εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε διαμέρισμα επί της οδού Φυλής, στον Άγιο Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για άτομο ηλικίας 46 ετών με καταγωγή από την Κούβα πολύ γνωστό στη ΛΟΑΤΚΙ/LGBTQ κοινότητα της Αθήνας και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Αστυνομία ενημέρωσε η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος που την αναζητούσε για το ενοίκιο και βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις καθώς και ιατροδικαστής που διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε πολλές μαχαιριές σχεδόν σε όλο του το σώμα.

Τι εξετάζουν οι αρχές

Η Anna εργαζόταν ως χορεύτρια σε γνωστό κλαμπ ενώ πρόσφατα συμμετείχε και στο Athens Pride που έγινε στην πλατεία Κοτζιά και στη συνέχεια στην παρέλαση μέχρι την πλατεία Συντάγματος.

Η άγρια δολοφονία της τρανς γυναίκας που έχει συγκλονίσει γνωστούς και φίλους, παραμένει για την ώρα ένα μυστήριο με τις πρώτες έρευνες της Αστυνομίας να εστιάζονται στο στενό της περιβάλλον και στα άτομα που επισκέφθηκαν τελευταία το διαμέρισμά της όπου βρέθηκε νεκρή.

Για το λόγο αυτό εξετάζονται και κάμερες ασφαλείας από διπλανά κτίριο προκειμένου να εντοπιστεί κάποια κίνηση ενώ θα κληθούν να καταθέσουν πρόσωπα από το στενό της περιβάλλον.

Η τελευταία της ανάρτηση

Η τελευταία ανάρτηση της Anna έγινε την Κυριακή, μία μέρα πριν βρεθεί δολοφονημένη. Περνούσε στιγμές χαλάρωσης στην παραλία.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024